Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
martinecko: ale pravý je tady stejně volný, jako jinde. Nepotkal jsem jediné policajty, takže 200+ na pohodu. Občas stacionár, který hlasil Waze i Protector.
Btw: ale barack pálenku mají dobrou
Btw: ale barack pálenku mají dobrou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Včera jsem šel na nákup a říkám si "hele, to auto stojí fakt blízko u mýho"
Ráno přijdu k autu, na dveřích 10 čísel zásek do laku. Na vyleštění to možná bude, možná ne.
Vím, že to bylo červený Suzuku Jimmy, taková ta offroad mrdka. SPZ nevím, ale vídám ho tu stávat často. Je nějaká šance to vzít z jeho POVka nebo se na mě pčrka vysere?
Samozřejmě nevím, že to byl on, ale tak nějak tuším. Kamer je tu jak mraky, určitě to na ní bude vidět.
Ráno přijdu k autu, na dveřích 10 čísel zásek do laku. Na vyleštění to možná bude, možná ne.
Vím, že to bylo červený Suzuku Jimmy, taková ta offroad mrdka. SPZ nevím, ale vídám ho tu stávat často. Je nějaká šance to vzít z jeho POVka nebo se na mě pčrka vysere?
Samozřejmě nevím, že to byl on, ale tak nějak tuším. Kamer je tu jak mraky, určitě to na ní bude vidět.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Škodu z POVka hlásí pojištěný, ne poškozený. Takže pokud to nenahlásí on, tak máš smůlu.
A nejsem já vlastně v tomhle případě třetí strana a on ujel od nehody?
ty nemáš HAV? Jak bez toho v Praze vůbec můžeš fungovat? Já měním nárazník 4x za rok
Mám HAV, akorát se mi principielne nechce solit spoluúčast kvůli lopaťáctví nikoho jinýho
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zaplatíš, když budeš auto vracet operáku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nad to se musíš povznést
No to je mi jasný, že nakonec to skončí jako pojistná událost při vrácení
Jsem zvědavej, jestli to půjde na domluvu a veškeré oděrky se sloučí do jedné pojistky, nebo to nakonec bude taková pálka, že to radši odkoupím.
Asi bych už měl začít osnovat plán na koupi Arteonu 2.0TSI nebo podobně drahého povozu (v rámci VW) abych se tam pak dobře domluvil
Jsem zvědavej, jestli to půjde na domluvu a veškeré oděrky se sloučí do jedné pojistky, nebo to nakonec bude taková pálka, že to radši odkoupím.
Asi bych už měl začít osnovat plán na koupi Arteonu 2.0TSI nebo podobně drahého povozu (v rámci VW) abych se tam pak dobře domluvil