Onboard videa
- Road_Runner
- Adept autoškoly
Re: Onboard videa
Z toho videa hlavně není vidět, jestli tam ta čevená byla, už když vstoupili na přechod. To je totiž správně a legální, na zelenou jít lze.
IMHO má řidič trochu moc sebevědomí. Kdyby srazil skupinu chodců jdoucích na přechodu na červenou a dopadli by ho, měl by hezký proces. I kdyby to nakonec po dlouhých měsících vyhrál, média by ho proprala, že by od něj pes kůrku nevzal.
Že mu stojí za to to pokoušet...
IMHO má řidič trochu moc sebevědomí. Kdyby srazil skupinu chodců jdoucích na přechodu na červenou a dopadli by ho, měl by hezký proces. I kdyby to nakonec po dlouhých měsících vyhrál, média by ho proprala, že by od něj pes kůrku nevzal.
Už jsem tu také.
S novináři se nemluví, policistům nevysvětluje.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
RR: ne, na tom semaforu svítí červená hned od počátku...
Obhajovat takovéto počínání chodců je hloupé...
Obhajovat takovéto počínání chodců je hloupé...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Road_Runner
- Adept autoškoly
Až na to, že já jednání chodců neobhajuji.
Už jsem tu také.
A tohle je prave spatne...clovek by nemel byt souzen proto, ze je zrovna ridic v aute, vinik je proste vinik a je jedno, zda sel, jel nebo slapal....Tahle skoro presumpce viny ridice, ktery se stretne s mekkonem ci skrabonem, je nechutne svinstvo.Road_Runner píše: Z toho videa hlavně není vidět, jestli tam ta čevená byla, už když vstoupili na přechod. To je totiž správně a legální, na zelenou jít lze.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle courající se _undy na červenou mne pěkně serou! A pak se ještě rozčilují, že na ně člověk troubí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jiný kraj, jiný mrav...
pán byl slušnej, opakovaně se omluvil. navíc to byla jeho chyba jen napůl - nepředpokládal, že někdo začne předjíždět kousek před koncem plné čáry, přesto ale musí používat zrcátka
[/quote]
[/quote]
No tady to spíš vidím jen jako tvou chybu, žes neodhadl, že když je na něm tak nadrženě přilepenej, že ti to tam pošle. A už vůbec nechápu tu reakci, zašlápnout to a poslat na krajnici. Bys toho transita stihl ještě 5x, dyť bylo vidět až dořiti...