Copak se ti nelíbí?Pickuper píše:ty bys měl radši taky táhnout zpátky do garáže, příteliAštar Šeran píše:jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
Pokec 2011
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Re: Pokec 2011
TSI
kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu ![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
![Cool B-)](./images/smilies/16.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
Na Cukerberga s tou jeho knihou yxichtů se takdy za 50 let zapomene, nic co by se lišilo od normálu ![Smug :ymsmug:](./images/smilies/15.gif)
Tim ale nechci říct, že nacisti nějak podporuju, naopak.
![Smug :ymsmug:](./images/smilies/15.gif)
Tim ale nechci říct, že nacisti nějak podporuju, naopak.
Mám rád automatické převodovky.
malcolm: špionáž je stará jak lidstvo samo, ale např. Státy žádnou tajnou službu do tý doby něměly a ještě dlouho po válce byli zpravodajští dustojníci abweru žhavým zbožím a předávali jim tak know how. Takže se o rozvoj špionáže zasloužili ve světovým měřítku řekl bych dost.
Americkej atomovej program taky dělali bývalí nacističtí vedci. Stejně tak jako lety do vesmíru. Nikdo o raketách nic nevěděl. Jen Němci byli s to postavit něco jinýho než rachejtli která si lití kam jí napadne.
Americkej atomovej program taky dělali bývalí nacističtí vedci. Stejně tak jako lety do vesmíru. Nikdo o raketách nic nevěděl. Jen Němci byli s to postavit něco jinýho než rachejtli která si lití kam jí napadne.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Nejlépe druhým extrémem a přehnanou glorifikacíPickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu
TSI
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A vždyť tohle ví každý...Pickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
StarTrek a Hvězdný války jsem nikdy neviděl, přišel jsem o něco?
Mám rád automatické převodovky.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
plant: já myslím, že netřeba za každým slovem zdůrazňovat že "nic nepodporuješ, neoslavuješ, nehanobíš atd."...tady již nejsme na garáži
.... a každej soudně smejšlející člověk chápající psaný text si obrázek udělá. To jen tamní samozvaní odborníci na trestní právo viděj v jakýkoliv zmínce téměř o čemkoliv hned několik paragrafů. Bohužel realita je úplně někde jinde, což ti bystří již mohli poznat např. z i na garáži uvedenýho odkazu týkajícího se cigoše Bangy. Tam šlo o úplně jinej level a i přesto se to v zásadě nedostalo ani z přípravnýho řízení. A proč asi?
Pro osvěžení paměti zde: http://zpravy.idnes.cz/diskuter-hrozil- ... _krimi_zep
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Pro osvěžení paměti zde: http://zpravy.idnes.cz/diskuter-hrozil- ... _krimi_zep
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper: prese tak.....viz prehnana korekce v diskusi pod clanky, kde nekomu prispevek nesel odeslat, protoze tam pouzil hitlerovo jmeno..pritm naprosto v korektni historicke souvislosti, ani se to netykalo nacismu (jkao ve smyslu, ze Hitler u nas konecne zavedl jizdu vpravo ci tak neco). Tomu uz rikam posedlost a prehnanost....stejne jako v Nemecku, kde si ani nemis udelat haknkrojc na model letadylka....