Ojetina do 400.000Kc
Ojetina do 400.000Kc
Zdravim, uz mi ten vyber trva trochu dele, tak budu rad pokud mi pomuzete popr. nasmerujete
Nejdrive jsem pokukoval po SSS - zabavne auto, vzhledem k velikosti a cene i skvela vybava.
Pak jsem si ale rekl, ze bych radeji precijen neco vetsiho
-zena ma obavu o bezpecnost v tak malem aute
-kdyby v blizke dobe byl prcek, tak aby v aute byl aspon trosku rozumny kufr
Cokoliv trochu vetsiho (Fiesta ST nebo Clio RS uz jsou cenou okolo 350k+) a vzhledem k tomu jaka auta jsou na vyber okolo 400k, jsem se rozhodl jit do neceho trosku dospelejsiho, ale jsem zmaten z toho vyberu.
Auto bude uzivano na 2x10-15km denne a pak nejaky vylety, pocitam 2x do mesice cc 200-300km a nekolik delaich vyletu po Evrope tak 3x do roka, celkem 15-20.000km.
Netrvam vylozene na benzinu, ale nejsem je nafta vhodna na ty 10-15km presuny.
Pokud se zamerim jen na benzin, tak si totiz zuzuji vyber aut.
Nejvetsi dilema m z toho, ze co sem jezdil s 103kw VII Golfem popr. 118kw VI Golfem, tak mi trochu schazel vykon a navic, pokud hledam mezi ojetinami s vybavou, tak se blizi cenam Octavia RS, ktera je vybavou uz jinde a to same i motorove (Golf GTI i Cupra uz jsou drazsi).
Takovy Mondeo mi pripada uz jako vylozene zbytecne velke auto.
V Octavii RS jsem se jeste nebyl projet, ale predstavu asi mam.
Dekuji vsem za rady a postrehy.
Nejdrive jsem pokukoval po SSS - zabavne auto, vzhledem k velikosti a cene i skvela vybava.
Pak jsem si ale rekl, ze bych radeji precijen neco vetsiho
-zena ma obavu o bezpecnost v tak malem aute
-kdyby v blizke dobe byl prcek, tak aby v aute byl aspon trosku rozumny kufr
Cokoliv trochu vetsiho (Fiesta ST nebo Clio RS uz jsou cenou okolo 350k+) a vzhledem k tomu jaka auta jsou na vyber okolo 400k, jsem se rozhodl jit do neceho trosku dospelejsiho, ale jsem zmaten z toho vyberu.
Auto bude uzivano na 2x10-15km denne a pak nejaky vylety, pocitam 2x do mesice cc 200-300km a nekolik delaich vyletu po Evrope tak 3x do roka, celkem 15-20.000km.
Netrvam vylozene na benzinu, ale nejsem je nafta vhodna na ty 10-15km presuny.
Pokud se zamerim jen na benzin, tak si totiz zuzuji vyber aut.
Nejvetsi dilema m z toho, ze co sem jezdil s 103kw VII Golfem popr. 118kw VI Golfem, tak mi trochu schazel vykon a navic, pokud hledam mezi ojetinami s vybavou, tak se blizi cenam Octavia RS, ktera je vybavou uz jinde a to same i motorove (Golf GTI i Cupra uz jsou drazsi).
Takovy Mondeo mi pripada uz jako vylozene zbytecne velke auto.
V Octavii RS jsem se jeste nebyl projet, ale predstavu asi mam.
Dekuji vsem za rady a postrehy.
Re: Ojetina do 400.000Kc
Diky, to ja samozrejme vim.řidičBOB píše:jednačtyřky v Golfu6 nebrat!
Uvedl jsem to jen jako priklad auta, u ktereho mi prislo, ze by to mohlo jet lepe.
Na nejake vykonejsi auto - Golf GTI VII nemam. Rad bych proste neco co slusne jede a vejde se do toho kocarek.
Nejvetsi vyber je mezi OctaRS, Superb a pak Mondeo, ale superb a mondeo mi pripadaji jako zbytecne velka auta a uz to jsou starsi modely.
E91 330i?
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 12 bře 17:16, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Pan Řidič
Myslim, že Fiesta ST není než SSS větší ani trochu. Swifta mám doma a s Fiestou jsem něco málo odjezdil a subjektivně je Fiesta stísněnější, na centimetry jsem přesvědčen, že taky. (Kromě kufru, který má SSS mikroskopický.) Rvát kočárek do obou z nich je oprc, rvát dítě do sedačky ve třídveřové Fiestě ještě větší.
A vybírat FieSTu, Clio RS a nebránit se přitom naftě, do toho spekulovat nad Golfem TSi (který je prý pomalý, ale v přímce Swiftu naseká), v dalším příspěvku najednou padají auta jako Superb nebo Mondeo...Trochu mám pocit, že je hlavně třeba si ujasnit, co že to vlastně chceš.
A vybírat FieSTu, Clio RS a nebránit se přitom naftě, do toho spekulovat nad Golfem TSi (který je prý pomalý, ale v přímce Swiftu naseká), v dalším příspěvku najednou padají auta jako Superb nebo Mondeo...Trochu mám pocit, že je hlavně třeba si ujasnit, co že to vlastně chceš.
Proc ne novy za 400? Klidne Golf/Astra/Ochcavka atd
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Nejdrive jsem koukal po mensich autech a po jizde s SSS jsem si rekl proc nevzit neco s cim je i zabava jezditnenapadny.sofer píše:Myslim, že Fiesta ST není než SSS větší ani trochu. Swifta mám doma a s Fiestou jsem něco málo odjezdil a subjektivně je Fiesta stísněnější, na centimetry jsem přesvědčen, že taky. (Kromě kufru, který má SSS mikroskopický.) Rvát kočárek do obou z nich je oprc, rvát dítě do sedačky ve třídveřové Fiestě ještě větší.
Nasledne jsem si uvedomil, ze precijen se do toho moc nevejde a mozna bude casem potreba i odvezt kocarem a mit leosi pristup k zadnim sedackam, proto jsem se rozhodl hledat neco vetsiho.
Nejradeji bych vzal asi Fiestu, ale nechci za rok-rok a pul resit prodej a koupi vetsi auta, proto potrebuji poradit.
Proste neco trosku vetsiho ale pritom aby to byla trosku zabava ridit v ramci kategorie.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Ty 110kw tam za peknou cenu nejsou.mattonecz píše:https://cc.porscheinformatik.com/sl-cz/ ... 2&kwTo=110
rovnych 400, ale idealne 110kw verze
A jak moc realne je dosahnout na tech 400k pokud nemam auto na protiucet? (ICO nemam tez, ale to by se kdyztak zaridilo).
A brat to na leasing taky nechci, kdyz na to mam hotovost.
Občas vyjde lízačka líp než cash. Kalkulačku do ruky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))