VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smrťák
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od Smrťák »

Proč tak drsně? 8-x
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Přilba je podle mě dobrá věc. Ale udělal bych to maximálně jako na kole. Pro děti jo a dospělý ať se o sebe postaraj jak chtěj.
TSs
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

vsak, neni mi proti srsti prilba, ale napady uzitecnych idiotu na jeji povinne noseni. sam ji na lyzich pouzivam, ale jen proto, ze jezdim opravdu rychle. nechapu, proc by ji meli mit vsichni a vsude. bezpecnostni totalita se tomu rika.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Se divím,že ještě nikoho nenapadly helmy pro chodce.. :) (alespoň na veřejných komunikacích :-B )

... a chránič páteře by taky zachránil mnoho životů :-?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mmira píše:vsak, neni mi proti srsti prilba, ale napady uzitecnych idiotu na jeji povinne noseni. sam ji na lyzich pouzivam, ale jen proto, ze jezdim opravdu rychle. nechapu, proc by ji meli mit vsichni a vsude. bezpecnostni totalita se tomu rika.
+1
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

mmira píše:vsak, neni mi proti srsti prilba, ale napady uzitecnych idiotu na jeji povinne noseni. sam ji na lyzich pouzivam, ale jen proto, ze jezdim opravdu rychle. nechapu, proc by ji meli mit vsichni a vsude. bezpecnostni totalita se tomu rika.
treba proto, az toho pomalyho sejme rychlik vaseho typu
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Jose85 píše:Se divím,že ještě nikoho nenapadly helmy pro chodce.. :) (alespoň na veřejných komunikacích :-B )

jsem pro :-bd :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Deli píše:
Jose85 píše:Se divím,že ještě nikoho nenapadly helmy pro chodce.. :) (alespoň na veřejných komunikacích :-B )

jsem pro :-bd :))
Já taky, nemusel bych ráno vymejšlet, jestli se rozcucham uměle a nebo to necham tak, jak to vzniklo přes noc. Prostě bych vklouznl do helmy a bylo by vymalováno. :D
kazysvjet píše:
treba proto, az toho pomalyho sejme rychlik vaseho typu
Většina těhdle rychlíků si ale dává pozor a vyhybá se. Nejhorší jsou malý děti bez dozoru, který nahoře zakleknou a brzděj dole o frontu a skupinky, který se tam plácaj, odpočívaj a klidně to bez nějakýho předchozího náznaku a rozhlídnutí pošlou přímo před jedoucího lyžaře. U těch malejch dětí by helma každopádně smysl měla.
TSs
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to, ze helma zvysuje bezpecnost se shodneme, nicmene zkus se na to divat i jinak, nez jako bezpecnostni totalitu. Pokud se ti stane uraz, tak ti jeho lecbu platim i ja. Ty reknes, ze pokud nemas helmu a neco se ti stane, tak je to tvoje odpovednost. Ano je, ale proc bych ja mel pak hradit to, ze ty nejsi zodpovedny? Ano, ty budes mit rozbitou hlavu, tebe to bude bolet, ale ja se ti budu na te lecbe podilet. Ano, zraneni muze nastat i s helmou, ale preci jenom je ta mez posunuta jinam.
To same plati i z pohledu toho, ze "poneses ty osobni odpovednost" za to zraneni. Jenze kdyz do tebe nekdo vrazi a budes mit helmu je sance na zraneni mensi. a opec to cyklime do roviny toho, ze diky tve nezdovpodenosti se ti muze stat horsi uraz, ktery nastat nemusel a ten co to zpusobil dostane napr. horsi trest jen diky tomu, ez se budes lecit dele apod. pritom k takovemu stavu ani dojit nemuselo.

ja vim, muzes zacit rikat, ze platis na ty co ji nezdrave to ja souhlasim, ale jsou proste mista, kde ta ochrana je realizovatelna, je pomerne funkcni a pritom je jasne hlidatelna a vymahatelna. Klidne jsem proto, aby si kuraci, alkaci apod. platili vice na zdravotni pojisteni apod.

proste nezijes tu sam, tudiz v mnoha cinnostech ve kterych ti pripada, ze "neses za sve chovani svou odpovednost" ovlivnuje a pusobis na druhe tak, ze tvym chovanim jim muzes zpusobit horis nasledky, ujmu, nuceni ti neco platit apod. takze to neni jen o tobe.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

panebože, ty lidi jsou blbý #-o
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět