![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
abgx1: opět místo argumentů invektiva. Ale mě to neva. Také umím tímto stylem. Akorát mi za to nula tvého typu nestojí.
Tady nikdo nerika ze budem jezdit vsichni vlevo porad, tady jde o situaci, kdy na dalnici dojedes vlacek, kterej predjizdi pomalejsi auta v pravym pruhu, kdy vis, ze az se vlacek rozjede, tak ty predjedes i ostatni auta v nem, pojedes dal. Zkus si se v takovy situaci zacit radit vpravo a zpatky a pak si rovnou predstav ze by to zacli delat vsichni v tom vlacku...?Pavelpu27 píše:Je to marný. Všechny světové zákony, modely i výzkumy se mýlí, protože MrBob to tak nějak pozná. Já to vzdávám. Budeme jezdit vlevo všichni a na světě bude líp.
Edit: promiň, ale po tom, jak se tady dlouhodobě prezentuješ, tě nemůžu považovat za řidiče, i když to máš v nicku.
Zakon je univerzalni nastroj, ktery nepokryva vetsinu realnych situaci ktere v realnem provozu bezne nastavaji. Na ty ma mit ridic v hlave mozek, zkusenosti, odhad, disponovat urcitou empatii a toleranci k ostatnim, atd...GeneHawkins píše:A co začít zákonem?
Nakonec houby zle, vše se vysvětlilo.