Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
jo...tuhle jsem čekal na kolegu na letišti a na okno mi ťukali dvě šikmoočka a s tím hezkým přízvukem říkali jenom: uber, uber?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
No, v Petrohradu je tohle dost relativní, ale možná to souvisí s tím "civilizovaného".retron píše:Další výhoda UBERu je, že máte jednu appku a funguje v půlce civilizovaného světa hned z letiště a víte, že Vás nikdo nenatáhne, sice v DE přijede klasické slonovinové taxi a v Nice to i tak stojí dardu.
- GeneHawkins
- Letec
A ubrals?řidičBOB píše:jo...tuhle jsem čekal na kolegu na letišti a na okno mi ťukali dvě šikmoočka a s tím hezkým přízvukem říkali jenom: uber, uber?
Chlopi, pomněte tiše, co se stalo před 70-tima rokama a chovejte(me) se tak, aby sa to zvěrstvo už NIKDY neopakovalo!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:Chlopi, pomněte tiše, co se stalo před 70-tima rokama a chovejte(me) se tak, aby sa to zvěrstvo už NIKDY neopakovalo!
https://www.novinky.cz/domaci/465017-ni ... antum.html
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nemluvilo se vzdycky o tom, ze urednici by meli byt apoliticti a slouzit systemu? Tak tady Ondracka mame. Bude potirat ty, o kom system prohlasi, ze jsou spatni. Padni komu padni.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je fakt šílené. Šílenější ale je, že lidem to nevadí a je jim to jedno
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Komu se to nelíbí, dostane obuchem po hlavě..