HondaMan píše:Vypínatelne ESP a manuál je požadavek starého pána?
Já bych šel do C350, ale ta toto nesplnuje.
50tEUR neni zas tak malo. Zkusil bych se podívat i o třídu výše.
No starého pána Má 50...
A áno je to jeho podmienka...automat nikdy, nikdy, nikdy nechce a z ESP v jeho aktuálnej 407 je zúfalý...nikdy to do vtedy nemal a už to tam nechce...
Nalietal cez 2 miliony kilometrov bez nehody a nikdy ho tam nemal...to len k tomu ESP...proste chce on byt pánom situácie...
407 HDi máme doma a to auto je až na trvanlivost docela dobré. Já osobně ho mám rád, ale živit bych to nechtěl ani za nic...
Ad věk: u 50 letého pána bych předpokládal už nějaký životní klid. Co znám lidi ve svém okolí, tak většina automat má (jak tu myslím PJ psal "je to další komfortní prvek") nebo ho chce a nebo s ním "nikdy" nejela...
Sám jsem někde mezi "jsem na to příliš mlady" a "do příštího auta už ho koupím"...
Však píšu o většině. Netvrdím že to tak mají všichni.
btw. 2x jel? tj dohromady 100km? 1000km? A v manuálu máš najeto půl mega? mega? Ten poměr pak jasně říká kam směřuješ
Ale nikoho do ničeho nenutím. Jen si už dlouho myslím, že pro 95% národa by byl automat lepší, bezpečnější, pohodlnější. Jen se ho spousta lidí bojí, nezná ho, nemá na něj...
HM: ono si to chce pořádně vyzkoušet... Třeba CC 3.6FSI bych si v manu představit neuměl...a na druhé straně bych si zae neuměl představit ani Scirocco 2.0TSI s DSG... Něčemu to DSG sedne a něčemu vůbec nee.
HondaMan píše:btw. 2x jel? tj dohromady 100km? 1000km? A v manuálu máš najeto půl mega? mega? Ten poměr pak jasně říká kam směřuješ
asi 50km (vůči skoro mega).... já vím (už se zase opakuju) = sem divnej
Nie si divny...
Otec ma odjazdene tiez 2 mega s manuálom a cca 2-3 tisíc s automatom v A6 3,0 TDI, Touareg, E320 W211 a aj 330i/d
a nenašiel ani jeden dôvod prečo by sa mal vzdať 3. pedálu a šaltpáky...
Proste kým bude mať 2 nohy a 2 ruky tak chce manuál...a čím viac má to auto stáť tým viac si ho chce užiť...
Má proste rád autá a jazdenie a kým ešte môže tak si ho bude užívať
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak to ja nemam takove najezdy, nemam ani pulku co showmanuv otec, ale automat ano, pro bezne jezdeni ano. do vikendovky ne. a jelikoz v ramci moznosti mi zadne auto neumozni nejaky pouzitelny kompromis, pak to silne rozdeluji a na bezny potah bych si umel predstavit komfort C5 Exklusive, autotmat typu DSG a dynamiku na urovni R36 se spotrebou 3,0TDI.