Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Jak je to s kamerou ve Švýcarsku? A obecně na co mimořádného se tam těšit? Detektor nechávám samozřejmě doma
Držet hubu a krok, jinak Ti zabaví auto a jdeš do vazby, podezření na nezákonnou činnost
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
co je lepsie na snehu?
fwd + snehove retaze, alebo 4x4? pytam sa len cisto teoreticky
fwd + snehove retaze, alebo 4x4? pytam sa len cisto teoreticky
Musíš srovnávat konkrétní vozy v konkrétní konfiguraci
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
jj hlavne jestli maj priplatkovou vybavu aspon za mega
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Nedávno mi volalo nějaké číslo s předvolbou Itálie. Nestihl jsem to zvednout.
Dneska mi volalo "Není známo", což je něco jiného než skryté číslo od příslušníků PČR. To jsem zvednout stihl a začalo tam na mě cosi mluvit italsky.
Když jsem si uvědomil, co se děje na Slovensku...
Dneska mi volalo "Není známo", což je něco jiného než skryté číslo od příslušníků PČR. To jsem zvednout stihl a začalo tam na mě cosi mluvit italsky.
Když jsem si uvědomil, co se děje na Slovensku...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mam dotaz ohledne parkovani nakladaku na beznem parkovacim miste podel cesty. Posledni dobou nam na ulici stoji skrinovy nakladak, dneska zrovna pred mym domem. Uplne neodhadnu tonaz, pze se v nakladacich moc nevyznam nejaky man, na dverich cislo zacinajici sedmickou. Je tak o pul metru sirsi a o cca metr a pul delsi nez parkovaci misto (mame pred domem 3,kam se v pripade rozumnych ridicu s prehledem vlezou 4 oa, takze nadprumerne dlouhe). Da se s tim neco delat, krome prosby ridice at to dava jinam, kdyz ho nahodou potkam? Upravuje toto nejaky paragraf? Jsme asi jediny dum v ulici, ltery nema vjezd na pozemek nebo garaz o to me to sere vic.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zůstanou tam 3m pro každý jízdní pruh? Třeba v Brně si v tom místní MP hodně libuje...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemyslim si, ze tam je 6 metru i kdyz tam stoji jen osobak. Ted kdyz jsem si sel zapalit, tak jsem nelenil a sel 150m na zacatek ulice, je tam modra znacka "P" a pod ni dodatkova tabulka, kde je vyobrazeno osobni auto. Chapu to tedy spravne, ze tu nakladak nema co stat?