Seat obecně
Re: Seat obecně
ma to jinak usporadana svetla. ptal jsem se na to pri premiere, odpoved samo byla, ze to lepsi je. ale kdovi, o kolik, jezdili jsme bohuzel jen pres den. pokud se nemylim, jsou pevne, bez adaptabilni funkce.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ach jo. Zrovna dobrá světla jsou pro mě důležité kritérium a AFS na dálnici funguje velmi dobře (narozdíl od automatického vypínání dálkových, které u Oktávky na dálnici je spíš k zlosti).
EDIT: Ale snad to nebude tak zlé, našel jsem tohle k předfaceliftu, takže tahle funkce by mohla být zachovaná:
EDIT: Ale snad to nebude tak zlé, našel jsem tohle k předfaceliftu, takže tahle funkce by mohla být zachovaná:
It’s an intelligent light unit, too, featuring a useful ‘highway assist’ function that senses when the car is at motorway speed and lifts the light beam slightly to give the driver a further view of the road ahead.
Pěkné, ale jako daily už budu chtít automat a velký kufr (manuál mám rád, ale mám ho v SLK, tak si dopřeju trochu pohodlí).
U konkurence vyšlo oznámení, že je/bude Ateca Cupra a je tam fotka - to auto nemá na haubně znak Seatu ale jakési divné pozlacené A.... wtf? Seat má nové logo?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dík. Mezitím se mi zobrazil i článek tady na AF.cz
(opět - článek se v mojem IE11/W7Profi zobrazí asi hodinu až dvě po zveřejnění i když mezitím můžu třeba tisíckrát kliknout na refresh - proč?
(opět - článek se v mojem IE11/W7Profi zobrazí asi hodinu až dvě po zveřejnění i když mezitím můžu třeba tisíckrát kliknout na refresh - proč?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nechce sa ti nejako zosumarizovat ako sa dlhodobo zije s Cuprou? Mohol by to byt zaujmavy clanok ktory by urcite zaujmal viacero ludi. Z vlastnej skusenosti viem ze pocity po par 100km su ine ako po par 10 000 km.mmira píše:ma to jinak usporadana svetla. ptal jsem se na to pri premiere, odpoved samo byla, ze to lepsi je. ale kdovi, o kolik, jezdili jsme bohuzel jen pres den. pokud se nemylim, jsou pevne, bez adaptabilni funkce.
musel bych rict zene, ja s tim jezdim vyjimecne. ale jinak moc neni o cem, obyc auto se silnym motorem.
Autoforum.cz