Volkswagen obecne
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Volkswagen obecne
1. Naftové motory se do osobních aut nikdy neměly dostat.
2. Hlavní je ušetřit na palivu abychom si pak mohli pohonit ego a ušetřené penízky utratit za velmi důležité věci jako třeba za večeře za 10k nebo si drahým alkoholem pozastavovat neurogenezi.
3. Čistší vzduch sere pes - však můžeme chodit v rouškách nebo plynových maskách.
4. Majitelé dieselů si potřebují provozování pojízdných sazometů sami před sebou obhajovat - jasný důkaz toho, že si sami nepatřičnost tohoto počínání uvědomují, ale jsou příliš připoutaní k touze užít si uškudlených korunek.
DIESEL POWA!
2. Hlavní je ušetřit na palivu abychom si pak mohli pohonit ego a ušetřené penízky utratit za velmi důležité věci jako třeba za večeře za 10k nebo si drahým alkoholem pozastavovat neurogenezi.
3. Čistší vzduch sere pes - však můžeme chodit v rouškách nebo plynových maskách.
4. Majitelé dieselů si potřebují provozování pojízdných sazometů sami před sebou obhajovat - jasný důkaz toho, že si sami nepatřičnost tohoto počínání uvědomují, ale jsou příliš připoutaní k touze užít si uškudlených korunek.
DIESEL POWA!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hmmm...už vidím, jak by jsi ze své kapsy provozoval x benzínových motorů, při nájezdu každého cca 70t km/rok Miluju tyhle typy lidí, co si lžou do vlastní kapsy a tu lež vydávají pomalu za svaté poslání.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
DO KAMENE TESAT!Lachende Bestien píše:1. Naftové motory se do osobních aut nikdy neměly dostat.!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak - nic není černobílé Proč by si dělník ve šroubárně nemohl číst Vergilia v originále?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mně nejde o ekologii neb cokoli inačího než o prostý TECHNICKÝ PRINCIP, že saze prostě do osobáku nepatří.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Při mém nájezdu je rozdíl okolo 50tKč/rok. Skupina, ve které pracuji má 60t zaměstnanců. Kdyby každý 20. měl osobní auto a ušetřil jen polovinu mého rozdílu, tak je výsledek krásných 75 mio/rok. Také bych místo TDI bral TSI, tbi nebo atmo pětilitr, ale jen rozdíl ve spotřebě má i v EUR 7 míst.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co kupuješ lidem ve firmě?pavproch píše:Mně nejde o ekologii neb cokoli inačího než o prostý PRINCIP, že saze prostě do osobáku nepatří.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: měl jsem Golfy TSI, dneska TDI/Octy TSI, dneska TDI - takže i na mém vozovém parku si ten rozdíl umím vcelku spolehlivě vyčíslit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jsem si to kdysi počítal a do nafty bych šel asi jenom v momentě nájezdu kolem 40-50 ročně. Momentálně dám 20-30 a tam pro mě nafta nedává moc ekonomický smysl (a to teď úplně pomíjím věci jako to, že bych nemohl mít nic jako Golf R, protože tam naftová alternativa prostě neexistuje).