Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Už jenom spojení Panamera a TDI ve mne evokuje nebetyčnou blbost. Ale já vím - ono si to i mnoho blbců koupí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
+1
Nejrychlejší nafta, ale pořád jenom nafta. Kolik benzínů je rychlejších právě proto, že nejsou nafta
Nejrychlejší nafta, ale pořád jenom nafta. Kolik benzínů je rychlejších právě proto, že nejsou nafta
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jako nejsem hater nafty, ale zrovna tohle je auto, kam se nikdy dostat neměla... A i když bude nejrychlejší v celé galaxii, tak člověk, co si to koupí, bude u mne vždy jenom pozérský ignorant
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak uz si to zjavne onedlho nikto nekupi...
Už nekoupí.řidičBOB píše:Už jenom spojení Panamera a TDI ve mne evokuje nebetyčnou blbost. Ale já vím - ono si to i mnoho blbců koupí
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB píše:Panamera TDI evokuje nebetyčnou blbost
Nebetyčná blbost je tankovat za den 3x když můžeš tankovat 2x, platit ročně za vozový park o třetinu víc, než bys musel na palivu a vrchol jsou denní dotazy majitelů třívalcového benzínu, jaké myšlenkové pochody tě vedly ke koupi V8 TDI.
Říkám jim, že až budou mít DIČ a rozum, ať otázku pokládají, do té doby nehodlám diskutovat.
Panameru v naftě koupíš hned po RS7, nic jiného rozumného neexistuje.
Bohužel už jedině jetou, těš se na Hybrid nebo elektro, ještě nevíš, co to je za peklo,jinak bys takhle nemluvil
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš mi vysvětlovat, jaké důvody za tím stojí. znám je velmi dobře a sám před sebou si svůj nákup dieselového auta tímto obhajuji.
Ale do Panamery prostě nafta nepatří. Vlastně do žádného auta s názvem Porsche. Tečka. Konec diskuze.
Ale do Panamery prostě nafta nepatří. Vlastně do žádného auta s názvem Porsche. Tečka. Konec diskuze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Konečně rozumná řeč
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)