BMW Divize
Re: BMW Divize
Akoze kvoli comu je proti stvorkolke? Co chcela driftovat?
M3 je uz prec?Bond007 píše:Zdá se, že by se mohlo blýskat na lepší časy.
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Nechcete někdo X5?
E46 325i + E60 550i
Dovolím si vykolejit 40d a vrátit se ke svému bramborovi - příští pátek jede (nebo bude vezen, podle toho esli ho nastartuju nebo ne) na operační sál....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co když operaci nepřežije?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ty necitis rozdiel medzi zadnym a 4x4?911T píše:Akoze kvoli comu je proti stvorkolke? Co chcela driftovat?
Zena ma najazdene na bmw viac km ako my dvaja dokopy
uz zodrala 3x5ku (525d,530xd,530d) na kadom do 200K km a teraz finishuje 3ku.
Na 530xd vyslovene picovala ze si vobec neuziva jazdu.
Ona je celkom skuseny sofer, na slovakia ringu na moto dava zabrat aj chalanom na 1000kach.
Uprimne ja si tiez myslim ze 4x4 nie je take zle ale mne to je fuk ja si necham m2
Pokud je fajnšmekr, tak bych ji rozhodně do ničeho netlačil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Moje máti RWD vůbec nevadí a má ráda tři pedály. Ještě ji akorát naučit meziplyny a bude fittipaldi
Musime sa najblizsie zoznamit.maciak píše:Ty necitis rozdiel medzi zadnym a 4x4?911T píše:Akoze kvoli comu je proti stvorkolke? Co chcela driftovat?
Zena ma najazdene na bmw viac km ako my dvaja dokopy
uz zodrala 3x5ku (525d,530xd,530d) na kadom do 200K km a teraz finishuje 3ku.
Na 530xd vyslovene picovala ze si vobec neuziva jazdu.
Ona je celkom skuseny sofer, na slovakia ringu na moto dava zabrat aj chalanom na 1000kach.
Uprimne ja si tiez myslim ze 4x4 nie je take zle ale mne to je fuk ja si necham m2
Kazdopadne aby na dnesnych 5kach citila rozdiel medzi rwd a awd musi jazdit dost agresivne.
už víc než rokjancsi píše:M3 je uz prec?Bond007 píše:Zdá se, že by se mohlo blýskat na lepší časy.
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Nechcete někdo X5?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW