Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
A co takhle máma s dítětem a kočárkem v protisměru ve chvíli, kdy proti jede větší auto?
- GeneHawkins
- Letec
Šlápnout na brzdu. Od toho tam je.
fakt dramaticky video. chtelo by to vic opakovacek a textu. jinak jak pravi nademnou...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Dementní autor videa se stupidní otázkou, který nezná základní předpisy v zákoně a ještě se tím chlubí?
To jsou chvíle, kdy si říkám, že už jsem vážně starý!
Nejde o to, že se to stát může, jde o to, že to není téma, je to základní princip.
Zavedl bych školení pro priváty stačilo by po 5-10ti letech,cokoliv lepší než nic. A sbíral papíry jednomu po druhém.
kdyby v té zatáčce stál návěs tak je v té rychlosti buď na vozíku nebo pod drnem.
Nikdy jsem nechápal to tvrzení instruktorů bezpečné jízdy, že lidi obecně neumí efektivně brzdit. Umí jen snižovat rychlost před značkou, ale nouzově zastavit na kotvu neumí většina.
A když neumí ani jezdit aby zastavili na rozhled tak proč rovnou neskočí z útesu?
To jsou chvíle, kdy si říkám, že už jsem vážně starý!
Nejde o to, že se to stát může, jde o to, že to není téma, je to základní princip.
Zavedl bych školení pro priváty stačilo by po 5-10ti letech,cokoliv lepší než nic. A sbíral papíry jednomu po druhém.
kdyby v té zatáčce stál návěs tak je v té rychlosti buď na vozíku nebo pod drnem.
Nikdy jsem nechápal to tvrzení instruktorů bezpečné jízdy, že lidi obecně neumí efektivně brzdit. Umí jen snižovat rychlost před značkou, ale nouzově zastavit na kotvu neumí většina.
A když neumí ani jezdit aby zastavili na rozhled tak proč rovnou neskočí z útesu?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
to je dalsi komik co si hraje na youtubera. na cz youtube je jich desitky, maj takovy retardovany nazvy jako plzenska jehlarenska atd. pod videama se navzajem pochlapujou jak sou husty. ale ty jejich videa sou totalne o hovne. fakt k smichu. moje video je taky o hovne proto uz nedelam dalsi abych tim nikoho neotravoval, ale jim chybi spetka sebereflexe, viz tento kokotko
Stará poučka z autoškoly: "Jezdi takovou rychlostí s ohledem na stav vozovky a výkon tvých brzd, jakoby za zatáčkou stála Tatra 813 naštorc."hvaceq píše:A co takhle máma s dítětem a kočárkem v protisměru ve chvíli, kdy proti jede větší auto?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Mě zase říkali trošku jednosušší: "Kam nevidim, neletim."Shr3k píše: Stará poučka z autoškoly: "Jezdi takovou rychlostí s ohledem na stav vozovky a výkon tvých brzd, jakoby za zatáčkou stála Tatra 813 naštorc."
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Jo, souhlas, prostě přizpůsobit rychlost všemu.Shr3k píše:Stará poučka z autoškoly: "Jezdi takovou rychlostí s ohledem na stav vozovky a výkon tvých brzd, jakoby za zatáčkou stála Tatra 813 naštorc."hvaceq píše:A co takhle máma s dítětem a kočárkem v protisměru ve chvíli, kdy proti jede větší auto?
Řidič normálně brzdí, na poslední chvíli povolí brzdu a vyhne se. Tak to právě má být, tak se podívej znovu.GeneHawkins píše:Šlápnout na brzdu. Od toho tam je.
-
- Pan Řidič
Přestaň o sobě furt mluvit ve třetí osobě. Působíš jako idiot.
Protoze to idiot je. Jestli tam ta zenska nema jak jinak jit tak co ma delat? Bejt to moje stara a videt nakyho kokota takhle okolo ni a ditete projet tak to nerozchodi