Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
heh ted sem si to cetl cely..na predjeti kamionu je treba rozhled 600 m
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Problém je, že v tom testu i "agresivní předjížděč" dodržoval rychlostní limit, tj. v Německu na okresce 100 km/h. Kdyby na to kašlal, byl by rozdíl samozřejmě dramaticky větší.
Mimochodem, nevím jaké máte zkušenosti, ale já měl v Krautlandii pocit, že se na okreskách předjíždí jen velmi málo a extrémně opatrně. Jakmile Němec vidí v protisměru auto, tak nepředjíždí, i kdyby ten protijedoucí byl kilometr daleko a bylo tam místo na pět předjetí.
Mimochodem, nevím jaké máte zkušenosti, ale já měl v Krautlandii pocit, že se na okreskách předjíždí jen velmi málo a extrémně opatrně. Jakmile Němec vidí v protisměru auto, tak nepředjíždí, i kdyby ten protijedoucí byl kilometr daleko a bylo tam místo na pět předjetí.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
dojmy jsou stejne o to vetsi pozdvizeni tam budi svezi vitr z vychodubeaumont píše:Problém je, že v tom testu i "agresivní předjížděč" dodržoval rychlostní limit, tj. v Německu na okresce 100 km/h. Kdyby na to kašlal, byl by rozdíl samozřejmě dramaticky větší.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
taky muzu potvrdit. za volneho provozu pojedou svizne, jakmile se najde brzda provozu, velmi rychle se za ni vytvori vlak a predjizdet nebudou. o to vetsi pozdvizeni pak je, kdyz se clovek pres ne probojovava, dost casto s tim vubec nepocitaji a nenechavaji dostatecne rozestupy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak nekteri aktivnejsi i ty rozestupy umyslne zmensuji... prece nekdo nebude predjizdet Übermensche
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nebo jeste tak, s tim jsem se pravda taky setkal
Autoforum.cz
četl jsem a opravdu solidní...Batman píše:http://auto.idnes.cz/predjizdejte-jak-c ... tomoto_fdv
to jsou zase blitky z vlastni zkusenosti vim ze se sviznejsi jizdou da usetrit i pulka casu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
A nejlepší je na konci článku, že to platí i na dálnici..
Já bych jim dal, zasrancům, že žádný rozdíl.. Takový Zlín - Praha ráno tam a večer zpátky rozdíl mezi předpisovou 130km/h a pohodovou 160km/h už docela je..
Já bych jim dal, zasrancům, že žádný rozdíl.. Takový Zlín - Praha ráno tam a večer zpátky rozdíl mezi předpisovou 130km/h a pohodovou 160km/h už docela je..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Lidé, kteří se neradi nechají ovlivňovat ostatními, nesnášejí jízdu za někým jiným, a proto se snaží dostat do čela skupiny.
Zbytečně rychle jezdící řidiči, kteří si silnici pletou se závodní dráhou a svému okolí demonstrují nadřazenost nebo převahu svého auta.
Impulzivní lidé, kteří trpí vnitřním neklidem a cítí se být pod časovým tlakem.
Poznavas se Kubas?
Zbytečně rychle jezdící řidiči, kteří si silnici pletou se závodní dráhou a svému okolí demonstrují nadřazenost nebo převahu svého auta.
Impulzivní lidé, kteří trpí vnitřním neklidem a cítí se být pod časovým tlakem.
Poznavas se Kubas?
To mají tabulku pro co? Fabii 1.0MPI?Pro bezpečné předjetí kamionu totiž potřebujete podle ADACu volný rozhled na 500 až 600 metrů, na traktor má stačit 300 metrů.
Rychlost zabíjí!