Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

BOB: Ano, ale mi přijde špatné honit senzaci na ponížení někoho jiného. A neříkám k tomu radši nic :) Stejně jako neříkám nic videím OGčka, to je zase kretén z druhé strany.

K tomu zbytku-->Chápu, že vzhledem k tvému bývalému povolání (bez náznaku urážky) můžeš mít k následování rozkazů jiný postoj. Ale obhajoba "já nic, šéf mi to nařídil, jenom dělám, co se po mě chce" se mi prostě nelíbí a v mých očích to dotyčeného vůbec neomlouvá. Tím spíš v dnešní době. O bývalého pracovníka berňáku by se soukromý sektor porval, takže žádné "musím živit rodinu, co jsem měl dělat". Prostě ne.

Dallen:
Asi jako když někdo celej život kouří tři krabky denně, žere jenom McDonald a pak pro něj jede záchranka, protože dostal infarkt při chůzi do schodů...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
lampa
Pan Řidič

Příspěvek od lampa »

Stepan píše:Já pořád vycházím z toho, že mi přijde trapné natáčet si soukromou osobu jak ji odváží na nosítkách. A že jim nešlo o nic jiného než o honění senzací na věci nic nemění. Takovouhle scénu (akorát ne v Zemanově štábu) si můžou natočit za víkend na Jižáku 3x. Když novinář nechtěl do konfliktu, neměl se mu blbě smát. Vidím tam snahu o eskalaci konfliktu a pak se nemá čemu divit. Imo je zbytečný to rozebírat dál. Fakta jsou jasný a interpretaci má každej jinou.

Až na ten argument "je to jejich práce". To neberu. SSáci to měli taky jenom jako práci. Ty úřednící, co klekli Europrint to taky měli jenom jako práci...Pokud někdo dělá morálně závadnou práci, je závadný i on sám.
Ten napadeny novinar natacel hlavne zniceni kamery "za milion" druheho novinare. Ten "otraveny" byl v tu dobu na druhe strane mistnosti.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan: úplně tak to není, že “rozkaz zněl jasně”. Na druhou stranu může být takové nesplnění rozkazu vcelku problém. Bavíme se samozřejmě o demokratickém zřízení, což je dosti podstatné a nelze to srovnávat s plněním nacistických rozkazů za války. To je fakt někde jinde.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Je to klasický spor kdy se trefili dva blbci ve špatně nastaveném systému.
Ten špatně nastavený systém je i celá kauza UBER.
Nesoulad mezi provozem veřejné přepravy osob a TAXI je zřejmý desítky let akorát až když jej začal zrcadlit UBER masivně, najednou se všichni diví jak telata, a diví se řadu let a neděje se nic ani přes protesty a stávky. Ještě se dozvídáme, že politici nemohou nic dělat :)) Jak by mohli pracovat pro voliče když se musí hádat o koryta, zakázky a dotace.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Kamarád mi teď psal, že je škoda, že Slezák umřel. Protože představoval silnou pravici. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já se na jednu stranu taxikářům nedivím - musí mít taxametr, zkoušky, EET a kde-co. UBER řekne, že je spolujízda a nemusí mít nic. Všichni víme, že to žádná spolujízda není. Na druhou stranu - UBER vznikl jako reakce na ten póvl (a ne jenom u nás), který si říká taxikáři. Mám s nimi, z dob své mladické nerozvážnosti pár konfliktů. Pana Ponerta jsem třeba držel pod krkem, kdy bezmocně klepal ve vzduchu nožičkama :D
Magistrát předvádí 4 roky tragikomedii. Krnáčová je neschopná pizda a radní typu Dolínek, si jedou vlastní budiness.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

driver píše:Je to klasický spor kdy se trefili dva blbci ve špatně nastaveném systému.
Absolutní souhlas. Jeden zemanovec si jí picnul, až zkolaboval, druhý byli připiclý taky, inteligence taky žádná velká a do toho bulvární novináři, kteří taky chytrosti moc nepobrali. Kdyby si navzájem rozbili huby, chechtal bych se ještě dnes. Ale proč se taková blbost dál rozmazávala? Proč si z jednoho blbce udělali hrdinu zemanovci a z druhého blba antizemanovci? To není ve státě nic jiného k řešení? To mi na tom vadilo, jak se z komára dělá velbloud.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
driver
Letec

Příspěvek od driver »

řidičBOB Obě strany dodržují zákony přesně. Akorát každá strana jiné.UBER jen ukázal že legislativa je celou dobu zmetek. Absurdní je,že praha nechápe kde je problém, natož aby se pokusila hledat řešení. Je absurdní když nefunkční legislativa zdůrazněná stávkami je politiky přehlížena. Z jaké strany je vlasně Ťok? :D
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Ne, že bych chtěl nějak přeceňovat vliv a kontakty těch taxikářů, nicméně předseda odborového svazu Jelínek se vyjádřil, řekněme, zajímavě. 3:10-7:00. Celkově ten seriál nebyl úplně marnej. Když si člověk odmyslí aktivistu Rubeše, dozví se třeba, že spoustu zajímavých pronájmů mají bývalí úředníci magistrátu.

Jasně, Jelínek si půjde už brzo sednout. Ono ošéfovat trestní řízení bude asi složitější než pár měšťáků. A navíc who gives a fuck? Místo něj si tam půjde taxikařit někdo jinej.

Takže já bych řekl, že Praha chápe, kde je problém. Pro ně je to Uber, ne taxikáři B-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

driver: Krnda za ANO. Ministr dopravy 4 roky za ANO, ministr financí 4 roky za ANO. A Krnda nemá oporu v zákoně... :) :) :)

Stepan: tak to vždycky bylo. Zkus zastavit někde na konci Pařířské nebo před Mincovnou. Do vteřiny tam máš vopici s obuchem a sází pokutu, botu nebo odtah. Ale že jim tam celé dny neoprávněně parkují zmrdotaxikáři, kteří mají na okně vylepen sazebník 99,- čekačka, 99,- za km a je jim to fuk. Zlé jazyky tvrdí, že jim tam ty štafly zametají. A Krnda? Vždy té patrkují pod okny hajzlové, co mají x exekucí a dluží na pokutách i přes milion...a každý den vesele taxikaří.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět