Politický koutek
Re: Politický koutek
Kdyz me nekde v ulicce napadne parta cigosu, a ze to tam u nas to neni vubec nepravdepodobne, budu jeste rok potom chodit k doktorovi, kde predvedu takovy zdravotni nasledky, ze to v zivote nevideli. Kdyz mi nekdo rozbije, po predchozi hadce, v hospode drzku, budu potichu soupat nohama.
A ten novinar je imo ten druhej pripad. Provokoval, tak dostal. To ze se starik projevil jako spatnej strateg na veci nic nemeni. Novinar je srac a na jeho miste bych se, za to co jsem tam predvedl, straaaslive stydel.
A ten novinar je imo ten druhej pripad. Provokoval, tak dostal. To ze se starik projevil jako spatnej strateg na veci nic nemeni. Novinar je srac a na jeho miste bych se, za to co jsem tam predvedl, straaaslive stydel.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
+1
Dnes je vůbec divná doba. Za mých mladých let si dali chlapi po hubě a bylo to. A taky nikdo furt vše nenatáčel a nereportoval. Dnes ti blbci novinářští udělají mediální senzaci i z toho, že v zimě je zima a v létě léto. No jo, holt lepší psát o kravinách než pořádně makat
Dnes je vůbec divná doba. Za mých mladých let si dali chlapi po hubě a bylo to. A taky nikdo furt vše nenatáčel a nereportoval. Dnes ti blbci novinářští udělají mediální senzaci i z toho, že v zimě je zima a v létě léto. No jo, holt lepší psát o kravinách než pořádně makat
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Větší průser je ta velká koalice v D a knihovník Schulz jako ministr zahraničí. Je to blb non plus ultra nebo korektně řečeno zapřisáhlý neomarxista. A bude tlačit na pilu. Jsem zvědav, jak se budou tvářit bavorští sousedé?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: vyjet po někom v místě, kde je stovka kamer, je čirá hloupost. Mysli si o tom, co chceš. Dát mu pěstí, tak se situace může ve vteřině otočit proti němu o 180 stupňů.
Ad parta cigošů: koukám, že to máš úplně popletené. Kdyby tě napadla parta cigošů, tak jít k doktorovi by bylo zcela zbytečné. Jednak bys od nich nic nedostal a jednak by se v trestním řízení dozvěděli o tobě mnoho detailů, které bys asi nechtěl, aby věděli takové typy.
Tys takovou situaci evidentně ještě nezažil, aby sis uvědomil, jak náš právní systém (ne)funguje...
Ad parta cigošů: koukám, že to máš úplně popletené. Kdyby tě napadla parta cigošů, tak jít k doktorovi by bylo zcela zbytečné. Jednak bys od nich nic nedostal a jednak by se v trestním řízení dozvěděli o tobě mnoho detailů, které bys asi nechtěl, aby věděli takové typy.
Tys takovou situaci evidentně ještě nezažil, aby sis uvědomil, jak náš právní systém (ne)funguje...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: v poho - tu tady máme za chvilku taky. Když jsem vedle sebe na tiskovce viděl Válkovou, Okanulu a Falmera, kteří budou vyjednávat o referendu a nevím o čem ještě, tak mne začlo býti nevolno.
Bohužel mne momentálně nenapadá, kam se odstěhovat. I když - já se svou tělesnou schránkou bych se ztratil na Sicílii a to bych se ani nezlobil.
Bohužel mne momentálně nenapadá, kam se odstěhovat. I když - já se svou tělesnou schránkou bych se ztratil na Sicílii a to bych se ani nezlobil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Add novinář: Ale já neřeším, že mu ten novinář nedal na místě přes hubu. Dokonce i přiznávám, že napadení ze strany dědy bylo velmi hloupé. Řeším to, že novinář se choval jako kreten a pak začal vyhrožovat fizlama. To je ta ubohost.řidičBOB píše:Stepan: vyjet po někom v místě, kde je stovka kamer, je čirá hloupost. Mysli si o tom, co chceš. Dát mu pěstí, tak se situace může ve vteřině otočit proti němu o 180 stupňů.
A bydliště mám, mmjn. i z tohoto důvodu, uplně jinde než se já nebo moje rodina zdrzujeme. Ani jsem to nemyslel tímhle směrem do konkrétních detailů. Pointa byla v tom, že pokud mě někdo vyloženě napadne (bez předchozí interakce nebo v přesile), jít za státní mocí pro ochranu je zcela přijatelné, nepřijdu si jako praskac. Naopak, pokud se chovám jako blb a někdo mi rozbije hubu, jít brečet na PČR je ubohé. A to přesně předvedl ten novinář.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A proč se choval jako blb? To mi vysvětli... Byl tam legálně a do doby než tam nějaký kretém přitáhl, sofistikovaným jedem, otráveného jiného dementa, tak bylo vše naprosto v klidu. Pak se najednou pár důchodců rozhodlo, že jsou pořadateli a že novináři (ten chlapík nebyl jediný) to nesmí fotit a točit. Tohle bylo podle mne zcela mimo. To, že to novináři točili, je prostě jejich práce. Někteří jsou seriózní, jiní jsou placení za bulvár. Že je to z velké části žumpa, je věc jiná.
Pokud by mě dal někdo před stovkou kamer přes držku, tak mu ne jenom vyhrožuji policií, ale rovnou jí na místo přivolám. Nevidím na tom pořád nic přizdisráčského nebo bonzáckého. Jednalo se o klasické napadení.
To je stejné, jako když byla kauza focení v hyparmarketech...přistoupil by k tobě smraďoch v obleku o 3 konfekční velikosti mimo a začal by do tebe strkat, že tohle se nesmí, ať vypadneš. Pokud si pamatuješ, také tam došlo k několika napadením ze strany "ochranky". A nikde nebyl ani jeden zákaz focení, prostě nic.
Nejsem fanda tohoto typu novinářů, ale jak tady někdo dal do placu, že to byl floutek v kšiltovce a džínách. To mi už hlava vůbec nebere... Normálně jsem vyhodil všechny svoje kšiltovky a džíny spálil v krbu.
Pokud by mě dal někdo před stovkou kamer přes držku, tak mu ne jenom vyhrožuji policií, ale rovnou jí na místo přivolám. Nevidím na tom pořád nic přizdisráčského nebo bonzáckého. Jednalo se o klasické napadení.
To je stejné, jako když byla kauza focení v hyparmarketech...přistoupil by k tobě smraďoch v obleku o 3 konfekční velikosti mimo a začal by do tebe strkat, že tohle se nesmí, ať vypadneš. Pokud si pamatuješ, také tam došlo k několika napadením ze strany "ochranky". A nikde nebyl ani jeden zákaz focení, prostě nic.
Nejsem fanda tohoto typu novinářů, ale jak tady někdo dal do placu, že to byl floutek v kšiltovce a džínách. To mi už hlava vůbec nebere... Normálně jsem vyhodil všechny svoje kšiltovky a džíny spálil v krbu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já pořád vycházím z toho, že mi přijde trapné natáčet si soukromou osobu jak ji odváží na nosítkách. A že jim nešlo o nic jiného než o honění senzací na věci nic nemění. Takovouhle scénu (akorát ne v Zemanově štábu) si můžou natočit za víkend na Jižáku 3x. Když novinář nechtěl do konfliktu, neměl se mu blbě smát. Vidím tam snahu o eskalaci konfliktu a pak se nemá čemu divit. Imo je zbytečný to rozebírat dál. Fakta jsou jasný a interpretaci má každej jinou.
Až na ten argument "je to jejich práce". To neberu. SSáci to měli taky jenom jako práci. Ty úřednící, co klekli Europrint to taky měli jenom jako práci...Pokud někdo dělá morálně závadnou práci, je závadný i on sám.
Až na ten argument "je to jejich práce". To neberu. SSáci to měli taky jenom jako práci. Ty úřednící, co klekli Europrint to taky měli jenom jako práci...Pokud někdo dělá morálně závadnou práci, je závadný i on sám.
Stepan píše:Mi přijde trapné natáčet si soukromou osobu jak ji odváží na nosítkách.
Tak to mě teda přijde trapné něco jiného
Každý z nás to někdy přehnal chlastem. Kolikrát jste kvůli tomu volali ZZS? Tohle je docela jednoznačné zneužití složky IZS.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale o to právě jde...bylo to ve volebním štábu MZ. Titulka se počítá a je dobře placená. Když se ti zdá nemorální točit vykropeného člověka na nosítkách, tak co pak říkáš záběrům záchranářů z dopravních nehod nebo dnes populárním videím resuscitací lidí na ulici MP.
S touhle sračkovou demagogií na mne nechoď. Je krapet rozdíl být novinářem a příslušníkem SS Jestli ho nevnímáš, tak navštiv příslušného odborníka.
Nechci se nijak zastávat úředníků kdekoliv, ale to, že kleknou na Europrint není tak zcela chyba těch, co klekají. Jednak je to chyba špatně nastaveného systému a jednak toho, co je pod zajišťovákě podepsaný. Výkon tskového rozhodnutí je krapet jiný než výkon rozhodnutí příslušníka SS
S touhle sračkovou demagogií na mne nechoď. Je krapet rozdíl být novinářem a příslušníkem SS Jestli ho nevnímáš, tak navštiv příslušného odborníka.
Nechci se nijak zastávat úředníků kdekoliv, ale to, že kleknou na Europrint není tak zcela chyba těch, co klekají. Jednak je to chyba špatně nastaveného systému a jednak toho, co je pod zajišťovákě podepsaný. Výkon tskového rozhodnutí je krapet jiný než výkon rozhodnutí příslušníka SS
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time