Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Co konkrétně myslíš??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Přát někomu aby natáhl brka už je trochu za čárou (aspoň tak jsem to pochopil - jestli špatně, tak se omlouvám).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, dá se to pochopit i tak a asi se to i na první dobrou nabízí.
A nemám s tím problém. Každý má úctu, kterou si zaslouží. Zeman si jí nezaslouží. Smrt by pro něj byla vykoupením. A ne jenom pro něj. Nikomu nevyhrožuji, což by jistě za hrsniu bylo...pouze jsem to konstatoval. Proti tomu, co už napovídal on, je tohle větička zcela neškodná a bezvýznamná. Navíc jsem měl horečku a jednalo se pouze o administrativní chybu ;-)
Co je v této zemi za hranou a co ne? A pro koho ano a pro koho ne?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Základní problém je systém. Kapital v soucasnem praktikovani není sluha ale zlý pán. Diktuje jen to na čem vydělá. Od lichvy po ozbrojený konflikt. Náboženství je produkt k manipulaci. Každé. I křesťanství je tak čerstvě založená církev stará pouhých 2000let. Pes žije s člověkem 16000let. Takže 4generace je 100let takže 50generací cca Jen! Je to trošku starší než byl Sokol. A ten měl taky sdružovat lidi. Jenže církev sekta manipulace jdou ruku v ruce.

Uvedu příklad.
Když se poperou dva vaší nejlepší přátelé skočíte mezi ně jako rozhodčí a í když jste nejslabší a oni by se pozabijeli, nezautoci na vás a dokonce je rozeženete.
Neřešite kdo vyznává jaké náboženství. Jeden druhému je roven.
Jenže když nastane konflikt, nikdy se nevytvoří masa co ty dvě znesvářené strany rozežene. Kapitál diktuje prodat zbraně oběma stranám. Náboženství přidat se ke svému...
Pochopit a změnit systém kdy kapitál a náboženství budou jako rybaření.
Tak si běžte rybařit celý víkend celé léto! Nikomu to nemůže vadit.
Ale nesmí to mít žádnou vedoucí rolí v systému
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
driver
Letec

Příspěvek od driver »

řidičBOB píše:Navíc jsem měl horečku a jednalo se pouze o administrativní chybu ;-)
Co je v této zemi za hranou a co ne? A pro koho ano a pro koho ne?
Právníci Z žalují o 5 mega odškodné lékaře za interpretaci jeho zdravotního stavu do médií, jako pomluvu. Nevybavuji si přesné detaily ale je to takto nějak...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Fakt je, že ten novinář se hodně bál Slezákovo rány. A pak obyčejnou klukovskou strkanici, která vůbec neměla nic společného s politikou, rozmazávali, jako kdyby někdo někoho úkladně zavraždil. Novináře a reportéry až na výjimky fakt nemusím. Jsou to prodejní lidé. Ta výjimka platí pro pár borců, co se nebojí nastrčit krk ve válce či mafiím. Ale ti by se této akce nezúčastnili, je to pod jejich úroveň. Ale to neznamená, že jsem zemanovec, naopak.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na druhou stranu se takový spor nerěší pěstmi. Navíc u bývalého sportovce a před kamerami. To snad každý soudný člověk uzná.
Osobně mi nevadil ani tak ten útok, který (jsem si myslel) byl momentální. Ale to, co ten hňup předváděl i následující dny v TV a novinách, to mne přesvědčilo, že to nebyl momentální zkrat, ale pokročilá debilita.
Btw: když mám diabetes, nežeru sladké...když mám problémy se srdcem, nepouštím se do větších akcí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

driver píše:Základní problém je systém. Kapital v soucasnem praktikovani není sluha ale zlý pán. Diktuje jen to na čem vydělá. Od lichvy po ozbrojený konflikt.
Jo,to je novinka. Počítám tak půl milionu let.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše:Na druhou stranu se takový spor nerěší pěstmi. Navíc u bývalého sportovce a před kamerami. To snad každý soudný člověk uzná.
Osobně mi nevadil ani tak ten útok, který (jsem si myslel) byl momentální. Ale to, co ten hňup předváděl i následující dny v TV a novinách, to mne přesvědčilo, že to nebyl momentální zkrat, ale pokročilá debilita.
Btw: když mám diabetes, nežeru sladké...když mám problémy se srdcem, nepouštím se do větších akcí.
Ale to nic nemění na tom, že dotyčný novinář byl zbabělec. Myslím si, že třeba zrovna ty bys zareagoval jinak :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To máš tak. Někdy je lepší se nechat napadnout/zbít. Hlavně, když o tom existuje záznam nebo svědci. Nenazýval bych to zbabělostí.
Já bych asi v tom momentálním rozpoložení reagoval jinak...nebo by mi došlo, že nechat se napadnout, je prostě lepší. Toť otázka :D Být to někde venku, mezi čtyřmami očamami, tak neváhám ani minutu a stařík, nestařík, dostal by, co by se do něj vešlo.
No co...TO se k soudu nedostane, trest nejvyšší uložil Nejvyšší a to bez možnosti odvolání. Asi to tak mělo být. V Boha nevěřím, ale v osud ano.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět