Pokec 2011
Re: Pokec 2011
Proč je tady každé druhé téma menšinový koutek?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Některý doslova, třeba GöringDeli píše:tak pořád byli na bedně
céda: ono všeobecně každý válečný konflikt znamená v konečném důsledku urychlení vědeckotechnického vývoje... I když to možná bereš příliš jednostranně. Proudové stíhačky vyvinuli bez Němců i na západě, byť se zpožděním, to měli naopak helmuti při vývoji atomové bomby, špionáž je stará jak lidstvo samo atak se dá pokračovat.
Naposledy upravil(a) Aštar Šeran dne čtv 17 úno 10:56, celkem upraveno 1 x.
TSI
treba se chytnou za rypakpowerball píše:tyjo ale hrozny mrtvo je ted na smetaku v garazi
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
TSI
jak říká Céd...taky se nemůžu zbavit dojmu, že že nebejt Říše, tak jsme ještě v leccčem furt za vopicema.....jen malý příklad....kdo byl například otcem amerického vesmírného programu?... já bych řekl, že SS Sturmbannfűhrer Dr. Werner von Braun ...... a že rusové si z Peenemunde nevodvezli jen šrot k roztavení je taky bez debat
Niko nadžanel ko kerdža
ty bys měl radši taky táhnout zpátky do garáže, příteliAštar Šeran píše:jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
Niko nadžanel ko kerdža
Heh..Aštar Šeran píše:jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Zas bych z toho nedělal kovbojku, i bez nacistů by to přišlo, třeba o 10 let dýl, ale přišlo
Mám rád automatické převodovky.
ja pribral po svatbe...za dva roky 20 kgPajjoun píše:šmoula píše: Těší mě, že v tom nejsem sám. Před rokem sem měl o patnáct míň, v létě o pět víc...