BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od ExFun »

Batman píše: radobyekologicka lobby ;)
čéče nevím. Ono to je nabízející se odpověď, ale kdo tu lobby financuje? Zemědělci? Greenpeace? Výrobci bio-technologií? Kteří to jsou? A proč by jejich lobby byla účinnější než trdičního těžkého průmyslu a zpracovatelů fosilních paliv? Třeba se mýlím, ale těžký neekologický průmysl mi přijde stále výrazně bohatější než ekoprůmysl. Takže proč by to dovolil?
Back to basics.
Příčina -> následek
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

goes píše:tvuj nazor mne jaksi nezajima, zkus priste neodpovidat na dotazy ocividne smerovane jinym. diky za pochopeni.
Ale fuj koza! Tohle je fórum pro všechny, kdo se chovají slušně. Pokud si chceš s někým pokecat soukromě, posílej SZ.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

beaumont píše:
goes píše:tvuj nazor mne jaksi nezajima, zkus priste neodpovidat na dotazy ocividne smerovane jinym. diky za pochopeni.
Ale fuj koza! Tohle je fórum pro všechny, kdo se chovají slušně. Pokud si chceš s někým pokecat soukromě, posílej SZ.
nikomu nezakazuji zde chodit, kdyz ovsem na neoho mirim dotaz, cekam odpoved od nej, ne od samozvaneho spasitele. O to vice je to udivujici pote co predvedl za sahodlouhe prednasky o tom, jak se chovat v diskusich, jak a na co reagovat. Takze mas-li problem s tim, kdyz se v ramci rozjete diskuse nekoho zeptam na neco konkretniho, tak to preskoc a jdi dal. Mne zajima nazor PJ, ne spasitele.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

ExFun píše:Časem by ale měla stoupnout poptávka po produktech více specifických a tím se snad vrátí i svoboda volby a respekt k individualitě jednotlivce.

...

Celospolečensky jde o vývoj ve vlnách. Období prosperity a důrazu na individualitu a osobní zodpovědnost se střídají s obdobími sociálně - rovného přístupu, odosobnění a společenské zodpovědnosti. Vždy a znovu se objeví někdo, kdo se bude snažit úspory z rozsahu aplikovat na lidi... A časem to zase zkolabuje.
tak hezky bych to nenapsal, ale jsem téhož názoru
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ExFun, vyborna uvaha! Pacia sa mi tvoje myslienky.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ExFun píše:
Batman píše: radobyekologicka lobby ;)
čéče nevím. Ono to je nabízející se odpověď, ale kdo tu lobby financuje? Zemědělci? Greenpeace? Výrobci bio-technologií? Kteří to jsou? A proč by jejich lobby byla účinnější než trdičního těžkého průmyslu a zpracovatelů fosilních paliv? Třeba se mýlím, ale těžký neekologický průmysl mi přijde stále výrazně bohatější než ekoprůmysl. Takže proč by to dovolil?
je to urednicka lobby..chapes..maji tu moc kecat lidem do zivota..diky euronormam na spotrebu, omezovanim vypousteni skaredych sklenikovych plynu a podobny picoviny... zaroven sice ropny prumysl ma neprekonatelne zdroje..ale tato "ekologie" dava prostor pro priziveni dalsi skupinky lidi na falesne vlne zajmu o prirodu a budoucnost deti nasich deti...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

EU je podla mna cisty socializmus.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

a bude hůř, ještě rádi budeme na dnešní dobu vzpomínat :) za 20let si na mě vzpomeňte :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Arnie J píše:
ExFun píše:Časem by ale měla stoupnout poptávka po produktech více specifických a tím se snad vrátí i svoboda volby a respekt k individualitě jednotlivce.

...

Celospolečensky jde o vývoj ve vlnách. Období prosperity a důrazu na individualitu a osobní zodpovědnost se střídají s obdobími sociálně - rovného přístupu, odosobnění a společenské zodpovědnosti. Vždy a znovu se objeví někdo, kdo se bude snažit úspory z rozsahu aplikovat na lidi... A časem to zase zkolabuje.
tak hezky bych to nenapsal, ale jsem téhož názoru
+1
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

dobre to napísal...nech si v diskusii každý píše čo chce, to, že sa vyjdril k tomu on neznamená, že pjanda sa teraz nemôže, tak kto nechce, nech to proste nečíta a počká si na vyjadrenie čo chce čítať...
Odpovědět