Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
driver
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od driver »

Buď zkusit jezdit méně zběsile. Jak nevidíš díry ale nárazníky, tak není o čem.
Nebo káru s větším obvodem kol, už Passat má větší obvod než Golf, Tiguan ještě větší ale jsou borci co rozseknou disk i na Touaregu, čili asi bych se vrátil k první větě...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já prorazil 19” na Arteonu při odbočování na křižovatce. Rychlost téměr nula, díra obrovská...zakrytá průtrží mračen. A nenaděláš nicc
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tohle bylo snad jediné pozitivum RFT gum - sem ji neprorazil ani raz... (ani při největší "ráně" jednou při cestě z FR domů, zato to ale následně odsrala těhlice LP kola)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Bob: Asi máš pravdu, někdo prorazí několikrát disk, druhý trefí káně ačkoliv to není oficiálně možné, oni mají radar, třetí každou zimu zajíce, přitom někdo ho 10let neviděl ani v ZOO.
Když se daří tak se daří...
Já minulý rok v Záhřebu jak vede dálnice centrem, minul o milimetry divočáka v zatáčce kde je křížení dálnic asi ve 110kmh v noci.
Kdybych neměl kameru, myslel bych si že jsem byl vyjetý a halucinace. Viděl jsem ho snad dvě sekundy a to jsem musel koukat kde ho minu, né co to je...
Běžel proti mě jak Beran, chtěl mě rozpárat, musel jsem kickdown a kolem svodidel myška myslel jsem, že to nevyjde.
Kdybych volal dopraváky, že mě v centru rozpáral divočák, odvezli by mě na protidrogovou záchytku :D
Mám na chatě i to káně vycpané ale naběhl jsem si.
Musí se to hlásit a zkoumá se, zda není střeleno, kdyby v něm našli nějaký brok, byl by trošku malér.

Pavproch: ale dojel jsi :)
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Asi mám extra štěstí, ale mě se ještě nepodařilo procvaknout gumu na žádném autě. Defekty nějaké byly, ale zničená guma, nebo ráfek ne.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Já mám také vcelku štěstí. Jen před cca 2 lety ve 170+ v levém pruhu na dálnici ležel krumpáč. Chtěl jsem ho vzít mezi kola, ale levým předním jsem škrtl o násadu, krumpáč odskočil a tou ostrou částí jsem si prorazil pravé zadní kolo.

Od té doby přes 100tkm klid. Je ale pravda, že mám rád menší kola a i větší díry auto přežívá bez úhony...
2.9T RWD
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

nedavno na me auto rvalo ze mam v gume jen 1.4, tak sem se bal ze sem pichnul, ale jen mi to uteklo pac sem jel po kamenity ceste. docela uleva..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

A jak to uteklo bez defektu či vadného ventilku?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

tak to nevim.. jestli se na nakym velkym sutru nejak hnula guma? netusim ale od ty doby to tlak drzi.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

řidičBOB píše:Já prorazil 19” na Arteonu při odbočování na křižovatce. Rychlost téměr nula, díra obrovská...zakrytá průtrží mračen. A nenaděláš nicc
Ano, přesně takto jsem prorazil kolo v oktávce podruhé (poprvé to bylo, když jsem to měl nové a netušil jsem, že je to tak cimprlich) - jel jsem v lijáku dolů po Českobrodské v Praze a odbočoval do Pod táborem. Křižovatka ve vodě a prostě tam byla schovaná díra jako prase.
Odpovědět