Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Buď zkusit jezdit méně zběsile. Jak nevidíš díry ale nárazníky, tak není o čem.
Nebo káru s větším obvodem kol, už Passat má větší obvod než Golf, Tiguan ještě větší ale jsou borci co rozseknou disk i na Touaregu, čili asi bych se vrátil k první větě...
Nebo káru s větším obvodem kol, už Passat má větší obvod než Golf, Tiguan ještě větší ale jsou borci co rozseknou disk i na Touaregu, čili asi bych se vrátil k první větě...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já prorazil 19” na Arteonu při odbočování na křižovatce. Rychlost téměr nula, díra obrovská...zakrytá průtrží mračen. A nenaděláš nicc
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle bylo snad jediné pozitivum RFT gum - sem ji neprorazil ani raz... (ani při největší "ráně" jednou při cestě z FR domů, zato to ale následně odsrala těhlice LP kola)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bob: Asi máš pravdu, někdo prorazí několikrát disk, druhý trefí káně ačkoliv to není oficiálně možné, oni mají radar, třetí každou zimu zajíce, přitom někdo ho 10let neviděl ani v ZOO.
Když se daří tak se daří...
Já minulý rok v Záhřebu jak vede dálnice centrem, minul o milimetry divočáka v zatáčce kde je křížení dálnic asi ve 110kmh v noci.
Kdybych neměl kameru, myslel bych si že jsem byl vyjetý a halucinace. Viděl jsem ho snad dvě sekundy a to jsem musel koukat kde ho minu, né co to je...
Běžel proti mě jak Beran, chtěl mě rozpárat, musel jsem kickdown a kolem svodidel myška myslel jsem, že to nevyjde.
Kdybych volal dopraváky, že mě v centru rozpáral divočák, odvezli by mě na protidrogovou záchytku
Mám na chatě i to káně vycpané ale naběhl jsem si.
Musí se to hlásit a zkoumá se, zda není střeleno, kdyby v něm našli nějaký brok, byl by trošku malér.
Pavproch: ale dojel jsi
Když se daří tak se daří...
Já minulý rok v Záhřebu jak vede dálnice centrem, minul o milimetry divočáka v zatáčce kde je křížení dálnic asi ve 110kmh v noci.
Kdybych neměl kameru, myslel bych si že jsem byl vyjetý a halucinace. Viděl jsem ho snad dvě sekundy a to jsem musel koukat kde ho minu, né co to je...
Běžel proti mě jak Beran, chtěl mě rozpárat, musel jsem kickdown a kolem svodidel myška myslel jsem, že to nevyjde.
Kdybych volal dopraváky, že mě v centru rozpáral divočák, odvezli by mě na protidrogovou záchytku
Mám na chatě i to káně vycpané ale naběhl jsem si.
Musí se to hlásit a zkoumá se, zda není střeleno, kdyby v něm našli nějaký brok, byl by trošku malér.
Pavproch: ale dojel jsi
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Asi mám extra štěstí, ale mě se ještě nepodařilo procvaknout gumu na žádném autě. Defekty nějaké byly, ale zničená guma, nebo ráfek ne.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já mám také vcelku štěstí. Jen před cca 2 lety ve 170+ v levém pruhu na dálnici ležel krumpáč. Chtěl jsem ho vzít mezi kola, ale levým předním jsem škrtl o násadu, krumpáč odskočil a tou ostrou částí jsem si prorazil pravé zadní kolo.
Od té doby přes 100tkm klid. Je ale pravda, že mám rád menší kola a i větší díry auto přežívá bez úhony...
Od té doby přes 100tkm klid. Je ale pravda, že mám rád menší kola a i větší díry auto přežívá bez úhony...
2.9T RWD
nedavno na me auto rvalo ze mam v gume jen 1.4, tak sem se bal ze sem pichnul, ale jen mi to uteklo pac sem jel po kamenity ceste. docela uleva..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
A jak to uteklo bez defektu či vadného ventilku?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
tak to nevim.. jestli se na nakym velkym sutru nejak hnula guma? netusim ale od ty doby to tlak drzi.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Ano, přesně takto jsem prorazil kolo v oktávce podruhé (poprvé to bylo, když jsem to měl nové a netušil jsem, že je to tak cimprlich) - jel jsem v lijáku dolů po Českobrodské v Praze a odbočoval do Pod táborem. Křižovatka ve vodě a prostě tam byla schovaná díra jako prase.řidičBOB píše:Já prorazil 19” na Arteonu při odbočování na křižovatce. Rychlost téměr nula, díra obrovská...zakrytá průtrží mračen. A nenaděláš nicc