Jaký diesel vybrat do Audi A6 C6?
Re: Jaký diesel vybrat do Audi A6 C6?
Kamarád měl první 2.7 TDI a musel tam měnit hlavu válců,protože bylo špatné těsnění motoru.
Bylo to u 132 KW verze.Verze 140 KW pak už byla v pohodě.
Bylo to u 132 KW verze.Verze 140 KW pak už byla v pohodě.
Bez bodů
tak zas tak rychle to vzdavat nemusis, to auto vypada pekne a koncern de dohledat podle VINka pomerne dobre, akorat jak rikam kdyz neco odejde je to drahy
Je mi to jasný. Možná zkusím najit i nejaky Superb II. Ale rozhodně to s tou A6 vzdávat nebudu
Jen bych doporucoval proverovat podle opravdovych VIN, ne toho co najdes v technicaku nebo na karoseriiretron píše:tak zas tak rychle to vzdavat nemusis, to auto vypada pekne a koncern de dohledat podle VINka pomerne dobre, akorat jak rikam kdyz neco odejde je to drahy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
V6 TDI do té ceny je šrot.DaweN píše:Zdravím, rozhodl jsem se koupit Audi A6 C6. Můj budget je 200 000,-Kč. Do téhle částky maji A6tky najeto vetsinou 250-300 tisic km.
Ale teď k dotazu, jaký dieselový motor vybrat? Slyšel jsem, že 2.7 TDi je hodně poruchový, že nejlepší volba je 3.0 TDi. Je to pravda?
Na co si dát pozor u 3.0 TDi? Jaké mohou být jeho nejvetší poruchy? Popřípdně jaké jsiu servisní náklady? Nevím totiž na co se mám u ojete A6 dívat.
Díky moc za odpovědi
Přidej nebo nekupuj nebo 2.0TDI, ale na pružinách 4x2 a bez multitronicu a máš držák neskutečný akorát projektory vyměnit v bixenonech a pořád to udělá hodně parády za málo muziky, velká tlama s kruhy, záleží jak se na to díváš.Lepší než OII FL!
Pokud chceš mazlíka v plné palbě, tak u multitronicu a torsenu musíš mít V6 TDI apočítej tři kila nákup a potom rozvody pade a náplně a brzdy s pneu další pade a jsi na čtyřech kilech... To je 2x tolik než ten 2.0TDI bez výbavy ale za 200 nebo 230 tj rv 2005 atp
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Ja myslim, ze jedina sance jak se dostat do aspon priblizne realnych stavu najetych km je kouknout po benzinu. Protoze kdo si koupi A6 2.0 tdi kdyz nejezdi aspon 70tkm/rok...?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A6 2.0tdi se tu resila minuly tyden. Tech pohnutek pro tuhle volbu muze byt spousta. Kolega ji ma na cca 30tkm/rok. Prostě vychazela dobre splatka u operaku.
2.9T RWD
Každý kdo má víc aut tak zjistí že jednak je nevyužije ale má je jako komfortní prvek, protože levněji by ho vyšlo jedno auto s osobním řidičem, ale nechce a zadruhé to není o penězích ale žiješ jen jednou tak někdo má auta rád no...honziss píše: kdo si koupi A6 2.0 tdi kdyz nejezdi aspon 70tkm/rok...?
I ten kdo má dvě by možná mohl mít jedno ale nechce vozit denně partnera tak mají dvě být ten druhý najede za rok co ty za 2 dny
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
My máme jednu A6 2,0 Tdi pro ženský na ježdění s dětma,ovšem za slušnou,která měla jen 160tkm jsem dal přes 4 kila a třílitr by byl zbytečný a zase minimálně o kilo dražší.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...