Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Tak ono 99% lidí nerozezná ani ten rozdíl u SPDS minulé generace. Si myslí, že to je nějaké do-do. Takže A sloupek nepozná na stopro nikdo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jsem zatím docela nadšený. Trochu se děsím léta, protože na léto jsou k tomu devatenáctky, ale teď s osmnáctkami na zimu je to překvapivě pohodlné (v kontextu toho, co jsem čekal). Už jsem si vyzkoušel i launch control a docela dobře to nakopne.řidičBOB píše:EL: jinak gratulace. Já myslím, že budeš spokojený. Je s tím hodně legrace. PoFL generace má "výhodu", že přední LED SPDS je stejné, jako u ostatních verzí, takže v zrcátku není na první dobrou poznat, co za soupeře má člověk za zadkem
Jinak asi mě toho později napadne víc, ale zatím mě dost štvou držáky flašek ve dveřích. Jsem zvyklý tam mít litr a půl velké flašky, jak v šestkovém GTI tak v Oktávce nebyl problém, ale tady ty flašky ve dveřích lítají jak splašené (no lítají - kymácejí se dopředu a dozatu). Řešili jste to někdo nějak? Je to mimořádně otravné
R-kový golf má nějak jiný A-sloupek???řidičBOB píše:Tak ono 99% lidí nerozezná ani ten rozdíl u SPDS minulé generace. Si myslí, že to je nějaké do-do. Takže A sloupek nepozná na stopro nikdo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš DCC, tak komfort je i na 19” ok. Alespoň já byl překvapený - čekal jsem to horší. Jediný problémem jsou díry - 2x jsem už měnil disk, bo díra. A trefa byla tak nešťastná, že to nechtěli zpravovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Někde mám kontakt na rodinný servis u Brna, spravujou kola závoďákům, takže by si s tím možná poradili. Mám tam pro ně nachystané 2 kola z Mini, až budu mít cestu kolem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil nové disky... Raději jistotu, že se mi to někde ve 200+ nerozletí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No děr se právě děsím, ale snad už jsem se naučil jim vyhýbat. Ona kvalitní díra ti zruší i sedmnáctky, co si budeme povídat...řidičBOB píše:Pokud máš DCC, tak komfort je i na 19” ok. Alespoň já byl překvapený - čekal jsem to horší. Jediný problémem jsou díry - 2x jsem už měnil disk, bo díra. A trefa byla tak nešťastná, že to nechtěli zpravovat.
Ničeho se neboj.
Na R18 se jezdilo s RS OII bez DCC před 14ti lety úplně v poho, tedy hlavně kdo jezdil 200+ nebo měl dokonce chip, že.
S DCC okamžitě R19 na zimu a na léto, jestli jezdíš po lepších cestách a furt levý, tak MTM nebo ABT R20 s typovým listem, a šup na dopsání do TP a šup na přezutí a tradá.
Garantuji Ti, že i na těch R19 nebudeš dlouhodobě jezdit v Comfort, to bys měl mořskou nemoc. Bude Tě to možná zezačátku chvíli bavit, pohodlné VW, to se jen tak nevidí ale ten Comfort je jen na špatné silnice jinak hned dáváš Normal, vážně.
Na R18 se jezdilo s RS OII bez DCC před 14ti lety úplně v poho, tedy hlavně kdo jezdil 200+ nebo měl dokonce chip, že.
S DCC okamžitě R19 na zimu a na léto, jestli jezdíš po lepších cestách a furt levý, tak MTM nebo ABT R20 s typovým listem, a šup na dopsání do TP a šup na přezutí a tradá.
Garantuji Ti, že i na těch R19 nebudeš dlouhodobě jezdit v Comfort, to bys měl mořskou nemoc. Bude Tě to možná zezačátku chvíli bavit, pohodlné VW, to se jen tak nevidí ale ten Comfort je jen na špatné silnice jinak hned dáváš Normal, vážně.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
My máme (teda ona má) DCC v leguánovi (235/55 R17 zima a 235/50 R18 léto) a užívá si mořskou nemoc (čti comfort) furt... já dyž do teho sednu, tak ale automaticky přepínám na sport, bo mi je z teho houpání zle.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No já jsem zrovna na OII RS osmnáctky měl, bylo to drncavé až hamba a gumu jsem prorazil dvakrát. Tož tak...driver píše:Ničeho se neboj.