Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od Snowman000 »

řidičBOB píše:Snow: v plánech na 2018 jsem tu motorizaci neviděl.
Pride az s FL a iba vo verzi FWD + DSG...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Tak se hlásím zpět do klubu. Octavia prodaná a teď Golf R Variant. Nekupoval jsem nové, ale s nájezdem 10K, takže skoro nové, výbava víceméně taková, jakou bych si dal sám (až na nějaké detaily). Ještě musím pořešit nezávislé topení, to mi tam chybí. Příjemně překvapila světla, netušil jsem, že ty LEDky umí dálkové s vykrýváním aut, čekal jsem jenom "blbé" dálkové on/off.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nezávislé tam bylo pouze při začátku prodeje. Než jsem se rozhýbal, tak už ho bylo v restrikcích a objednat nešlo. Takže jenom dodatečně - stejně je to Webasto.
Máš poFL verzi se 7DSG? Vykrývat uměly už bi-xenony s inteligenntím DLA.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

jerry píše:Sousedce v Bavorsku přeskočil u Golfa 1.4 TSI řetěz. Auto staré 5 let, ale nájezd jen 50 tis. Vzali jí to na kulanci, ale musela zaplatit práci 900 éček. Na první pohled dobré, ale pak když si uvědomíš, že výrobní vada, o které vědí výrobce i klienti? Zákazník už dávno není pánem ani v Německu :(
A pri 100 000km jej preskoci znova. Mal som kedysi TOURANa s tym motorom. Keby nebolo tejto vyrobnej vady, tak fajn motor. Kvoli tomu som ho ale radsej predal.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Když už jsme u nezávislého topení, co takhle nezávislé zavěšení zadní nápravy u Golfu/Variant? Od jakého výkonu/výbavy je použito? Při dnešní prohlídce v autosalonu se nenašel nikdo kdo by mi s jistotou odpověděl :-) Měl jsem za to že od 92kW nahoru už je u Golfu vždy, měli vystavený Marathon 1,4 TSI 92kW o kterém tvrdili že víceprvek nemá, pohled pod sukně ale ukázal opak. Takže platí od 92kW včetně bez výjimek?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

řidičBOB píše:Nezávislé tam bylo pouze při začátku prodeje. Než jsem se rozhýbal, tak už ho bylo v restrikcích a objednat nešlo. Takže jenom dodatečně - stejně je to Webasto.
Máš poFL verzi se 7DSG? Vykrývat uměly už bi-xenony s inteligenntím DLA.
JJ, poFL a 7DSG.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Zajda píše:Když už jsme u nezávislého topení, co takhle nezávislé zavěšení zadní nápravy u Golfu/Variant? Od jakého výkonu/výbavy je použito? Při dnešní prohlídce v autosalonu se nenašel nikdo kdo by mi s jistotou odpověděl :-) Měl jsem za to že od 92kW nahoru už je u Golfu vždy, měli vystavený Marathon 1,4 TSI 92kW o kterém tvrdili že víceprvek nemá, pohled pod sukně ale ukázal opak. Takže platí od 92kW včetně bez výjimek?
Plus čtyřkolka má víceprvek vždy, pokud se nemýlím.
driver
Letec

Příspěvek od driver »

FULL LED mají Golfy dvoje, buď statické, slabší s LA, nebo silnější natáčecí s DLA.
Ty silnější mají více LUX
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

EL: jinak gratulace. Já myslím, že budeš spokojený. Je s tím hodně legrace. PoFL generace má "výhodu", že přední LED SPDS je stejné, jako u ostatních verzí, takže v zrcátku není na první dobrou poznat, co za soupeře má člověk za zadkem :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Až na A sloupek...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Odpovědět