Pride az s FL a iba vo verzi FWD + DSG...řidičBOB píše:Snow: v plánech na 2018 jsem tu motorizaci neviděl.
Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak se hlásím zpět do klubu. Octavia prodaná a teď Golf R Variant. Nekupoval jsem nové, ale s nájezdem 10K, takže skoro nové, výbava víceméně taková, jakou bych si dal sám (až na nějaké detaily). Ještě musím pořešit nezávislé topení, to mi tam chybí. Příjemně překvapila světla, netušil jsem, že ty LEDky umí dálkové s vykrýváním aut, čekal jsem jenom "blbé" dálkové on/off.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nezávislé tam bylo pouze při začátku prodeje. Než jsem se rozhýbal, tak už ho bylo v restrikcích a objednat nešlo. Takže jenom dodatečně - stejně je to Webasto.
Máš poFL verzi se 7DSG? Vykrývat uměly už bi-xenony s inteligenntím DLA.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A pri 100 000km jej preskoci znova. Mal som kedysi TOURANa s tym motorom. Keby nebolo tejto vyrobnej vady, tak fajn motor. Kvoli tomu som ho ale radsej predal.jerry píše:Sousedce v Bavorsku přeskočil u Golfa 1.4 TSI řetěz. Auto staré 5 let, ale nájezd jen 50 tis. Vzali jí to na kulanci, ale musela zaplatit práci 900 éček. Na první pohled dobré, ale pak když si uvědomíš, že výrobní vada, o které vědí výrobce i klienti? Zákazník už dávno není pánem ani v Německu
Když už jsme u nezávislého topení, co takhle nezávislé zavěšení zadní nápravy u Golfu/Variant? Od jakého výkonu/výbavy je použito? Při dnešní prohlídce v autosalonu se nenašel nikdo kdo by mi s jistotou odpověděl Měl jsem za to že od 92kW nahoru už je u Golfu vždy, měli vystavený Marathon 1,4 TSI 92kW o kterém tvrdili že víceprvek nemá, pohled pod sukně ale ukázal opak. Takže platí od 92kW včetně bez výjimek?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
JJ, poFL a 7DSG.řidičBOB píše:Nezávislé tam bylo pouze při začátku prodeje. Než jsem se rozhýbal, tak už ho bylo v restrikcích a objednat nešlo. Takže jenom dodatečně - stejně je to Webasto.
Plus čtyřkolka má víceprvek vždy, pokud se nemýlím.Zajda píše:Když už jsme u nezávislého topení, co takhle nezávislé zavěšení zadní nápravy u Golfu/Variant? Od jakého výkonu/výbavy je použito? Při dnešní prohlídce v autosalonu se nenašel nikdo kdo by mi s jistotou odpověděl Měl jsem za to že od 92kW nahoru už je u Golfu vždy, měli vystavený Marathon 1,4 TSI 92kW o kterém tvrdili že víceprvek nemá, pohled pod sukně ale ukázal opak. Takže platí od 92kW včetně bez výjimek?
FULL LED mají Golfy dvoje, buď statické, slabší s LA, nebo silnější natáčecí s DLA.
Ty silnější mají více LUX
Ty silnější mají více LUX
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
EL: jinak gratulace. Já myslím, že budeš spokojený. Je s tím hodně legrace. PoFL generace má "výhodu", že přední LED SPDS je stejné, jako u ostatních verzí, takže v zrcátku není na první dobrou poznat, co za soupeře má člověk za zadkem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Až na A sloupek...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)