Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Honza42
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Honza42 »

Přiznávám, že jsem již několik let neviděl například krokodýla nebo tygra. Přesto si tato zvířata nejsem ochoten nastěhovat do ložnice, i když mi někdo hodně vzdělaný a světa znalý bude tvrdit že nekoušou.
Dějiny přece nezačínají dnes (i když pro někoho možná ano).
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Bond: Jak už jsem psal, rád se poučím z chyb druhých, nemusím se spálit sám. A na ty chyby se zajeď podívat do větších měst ve Francii, Belgii, Anglii atd. Ale do některých čtvrtí raději nejezdi, ale to ti doporučí i sami místní. Zkus třeba Calais, tam se teď zrovna uprchlíci pokouší o integraci :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Bond007 píše:Mě se líbí jak najednou všichni vidí problém v islámu.

Kolik z vás se zná osobně s nějakým muslimem, případně kolik nějakých uprchlíků jste v čr viděli, dostasli se s nějakým z nich do problému... a nebo ne v čr nebo kdekoli ve světě?
Já se přiznám, že jsem chodil pár měsíců s muslimskou holkou, ale nebyla tak z daleka, jen z Albánie. Hlavu mi neuřízla, ale na dlouhodobější vztah to nebylo :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já měl akorát problém s uprchlíky z Indie, ale ti zde žijí, již mnoho generací :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Honza: srovnávat lidi a zvířata...no nevím, ale tohle mi už připomíná ranná období nacismu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Jsi hezky mimo. To byl příměr. Koukám, že za chvíli budou zakázány i bajky.
Dobrá, tak jinak. Na roztočenou cirkulárku nebudu sahat holou rukou, přestože s ní dosud nemám žádnou negativní osobní zkušenost. Stačí mi vědět, že si prsty uřízl soused odvedle.
Když už jsme u toho nacismu. Před pár desetiletími dospěli Němci k názoru, že krásně na světě bude až všechny jiné národy kolem sebe vyvraždí. Nyní prohlédli a přišli s názorem, že krásně bude, když se všichni sesypou na jednu hromadu. Prostě Němci neznají míru. Nemají pochopení pro měřítko věci. A myslí si, že když udělají opak toho co dříve, že je to dobře. A budou se divit, až dosažený výsledek bude totožný s tím před 80 lety.
Pohrdání jinými národy/kulturami jim zůstalo, když si Merkelová myslí, že 14 denním přechodovým školením předělá Somálce 2.0 na verzi Němce 1.0. By mne zajímalo, jestli tedy jde předělat podobným školením Němce 2.0 na lidožrouta verze 1.0.
Nechápe pojem civilizace, kultura, národ ...lidé jsou podle ní prostě kusy. O těch se rozhodne jak budou myslet a kde mají žít...a je to.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nech si ty závěry o tom kdo je a kdo není mimo, někam do hospody. Tvým argumentům to na váze moc nepřidá.
Ano, příměry to začíná...
Když Columbus přistál v Americe, tamní obyvatelstvo tmavé pleti bylo pro ně, na dlouhá léta, jenom divochy. Před pár lety byl divoch zvolen prezidentnem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Honza42: Ty vedení příliš podceňuješ. Existují US kde ten model je roky prověřen a funguje náramně.
Příliš dobře tuší jaká rizika podstupují, přesto výhody převažují z jejich pohledu.
Tvoje zadání není totožné s jejich.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Bond007 píše:Mě se líbí jak najednou všichni vidí problém v islámu
Kolik z vás se zná osobně s nějakým muslimem, případně kolik nějakých uprchlíků jste v čr viděli, dostasli se s nějakým z nich do problému... a nebo ne v čr nebo kdekoli ve světě?
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ne ... f6b220ee8/
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jeho názory mi byly vždy sympatické:
Kdyby vás nynější premiér Andrej Babiš při hledání mezi osobnostmi oslovil s nabídkou funkce ministra kultury, přijal byste ji?
Kdyby mně Andrej Babiš nabídl cokoliv, tak bych to odmítl. S lidmi, jako je on, nechci mít nic společného. Jeho hnutí ANO považuji za stranu sluhů a lokajů a jeho samého za největší nebezpečí pro náš stát.
https://www.denik.cz/z_domova/milan-kni ... 80205.html
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět