šunkohlava není o tom, že seš plešatej, ale o tom, že seš tak tlustej, že zmizí rozdíl mezi hlavou a hrudí, prostě nemáš krk
já to s nima uhrál lehce sebevražednou misí. Už jsem se vracel k autu na parkovišti, oni akorát přijeli (tmavě šedá A4 v té době ještě poslední generace, takže jsem očekával alespoň minimální inteligenci), vyběhli na mě a řvali něco na téma, že mi fotr sice koupil auto (vezl jsem zrovna jeho ze servisu, takže měli napůl pravdu), ale to mi nedává právo chovat na silnici jako pičus, tak jsem zatroubil na ústup do míst, kde jsem tušil kamerový záznam a oznámil jim svůj plán nechat se zbít a následně si pořídit ještě větší kola a třeba by zbylo i na slušnou dovolenou. Pochopili mě a dali pokoj
A když jsme u těch omluv: Nedávno jsem v Hornbachu kupoval elektrikářský rychlostahovačky (200ks) a samosvařitelnou pásku (100m). Oblečen do svého volnočasového úboru (klasický workery, rifle, bomber). Na kase mi paní najela zezadu košíkem na nohu, já si toho skoro ani nevšiml, ale tolik omluv a tak zkroušenej pohled jsem v životě neviděl. Možná bych se měl oholit a nechat trošku narůst vlasy