Nové auto do 50 tisic EUR

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové auto do 50 tisic EUR

Příspěvek od Snowman000 »

pjanda píše:
pavproch píše:@pj: 3,2FSI končí v A4 v listopadu t.r.
Tak jsem se nemylil. Urcite dalsi exot hodny koupe...

Ve svych tabulkach jste zapomnel na jednu dulezitou vec - radka 15, plazovy faktor ;)
DSCN2896a.jpg
A4 se zkratka mnohem vice hodi na plaze - a tam se vsechno ukaze ;)
Sakra, tento faktor myslím že v ČSR zaváži ;) a hlavne myslím, že Surf sa bude krajšie vynímať na A4-ke =))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

quasimoto píše:Budem opat originalny,

A4 3.0 TDI quattro manual ;)
Čakal som to ;) a tá možnosť tam určite na zozname bude...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ke mne uz diesel v teto tride nikdy nesmi. Uzivatelsky sestivalcovy diesel jeste snesu, staci auto prestat vnimat jako auto, ale spise jako autobus Student Agency s Playstation a hned to jde. Mam spatnou "ekonomickou zkusenost" - 330Cd, 65 tkm, vsechny vstriky odesly, vymena stala skoro 70 tisic Kc. A4 3,0 TDI, 150 tkm, odesly vsechny vstriky a jeste k tomu palivove cerpadlo, stalo to neco pres 110 tisic Kc. S takovymi jednorazovymi naklady se o neco nizsi spotreba tezko nekdy vyplati a kdyz si k tomu pridam ty roky odrikani pri jezdeni...

Mozna jsem mel smulu, ale na nahody neverim, do tehle reky uz nikdy a ani to nikomu nedoporucim. Jinak jsou 30d i 3,0 TDI solidni motory.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

pjanda píše: Mozna jsem mel smulu, ale na nahody neverim, do tehle reky uz nikdy a ani to nikomu nedoporucim. Jinak jsou 30d i 3,0 TDI solidni motory.
Naša doterajšia skúsenosť s dieselami bola v celko pozitívna, aspoň, čo sa spoľahlivosti týka. No aktuálna 407 2,0 HDi túto štatistiku dosť významne nahlodalo(mám pocit že to auto už bolo 2x zložené pomocou náhradných dielov a stále viac nefunguje ako funguje)...no zamestnávateľa to nejako nesvrbí vrážat každý mesiac 1500euro do opráv...

Určite by sme radšej brať benzín, no to je asi jediný aspekt, ktorý neovplyvníme pri výbere spolu s cenou, takže radi by sme mať dvoch kandidátov, diesel a benzín...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tak samozrejme, ze zminene problemy co pise PJ se vyskytuji pri danem najezdu ani ne v promilich, nicmene je treba s tim pocitat. Ony prijdou, nekomu bohuzel v 70tkm a jinemu treba ve 400tkm. Pocitat se s tim musi tak nejak obecne od tech 300tkm. do toho najezdu jsou tyto problemy velmi sporadicke.
Ono u dizlu se da vice mene rici, ze se jezdi za mene a levneji proto, aby se to pak dorovnalo na tom "velkem servisu". O to vice pokud se pak ten servis odehraje v autoraku, kde jsou ty ceny dvojnasobne.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak diesel mi fakt príde ako ruská ruleta...môže mať 5 možností bez výstrelu, no ked si človek blbo vybere...
Ako jazdenku by som nikdy do dieselu nešiel prave z toho dôvodu čakania, že kedy to všetko povie pápá...a tu je ten problém, pri tom následnom odkupe...starať sa o to človek môže celých 160tisíc, no zákon schválnosti zariadi aby sa to všetko rozbilo pri 161 tisícoch a ámen...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Snowman000: Co takhle Opel Insignia OPC? S manuálem je, do 50 tis. euro se vejde v pohodě, a sice má turbo, ale aspoň na motoru V6. Jen teda nevím, jestli se u ní dá úplně vypnout ESP.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Hmmm, ďalší zaujímavý nápad...ten motor by ani nevadil len k Oplom veľkú dôveru nemáme, možno len zbytočná predpojatosť...
Pri Insignii OPC by ma tak trochu strašila tá prevádzková hmotnosť 1810kg...
A asi by sa nenašlo toľko argumentov prečo nezobrat napr. 330i, 335i, A4 3,2 FSI, S4 atd...

Škoda preškoda, že Subaru prestalo vyrábať a predávať Subaru Legacy Spec-B...má tu niekto s ním skúsenosť?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

HondaMan píše:Vypínatelne ESP a manuál je požadavek starého pána?
Já bych šel do C350, ale ta toto nesplnuje.
50tEUR neni zas tak malo. Zkusil bych se podívat i o třídu výše.
já bych taky koukal vejš, klidně po 523i :ymhug:

jinak ty podmínky jsou na dnešní dobu už příliš :((
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

quasimoto píše: taktiez spotreba 12,9 je blbost, 2.0 TFSI jazdi sa omnoho menej...
s 2.0TFSI jezdím a ne nějak těžkým autem...musím říct, že spotřeba je OK, když člověk po tom autě nic nechce... Při mém jízdním režimu to žere víc než CC 3.6FSI :-ss
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět