ad mnozstvi zajemcu o podobne konfigurovane auto..v mem okoli znam cca 8 lidi kteri by si podobne auto radi koupili, pokud by bylo dostupne... a to mluvim jen o lidech co me napadli hned, takze mi nerikejte ze by po necem takovem poptavka nebyla...
Arnie J píše:
Já stále věřím, že F30 + N20 bude použitelná kombinace. Tedy použitelná pro mě
F30 + N20 zni skutecne desive Klidne bych rekl i "pockejme si na F30", ale pokud je predem zbavena atmosferickych R6, je pro me automaticky nezajimava. Nic jineho nez atmosfericky vicevalec bych do takoveho auta po zkusenostech nechtel...
Pro mě turbo čtyřválec nepředstavuje problém, spíš se mi nelíbí nemožnost volby. Co takhle petice za atmo R6?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Batman píše:ad mnozstvi zajemcu o podobne konfigurovane auto..v mem okoli znam cca 8 lidi kteri by si podobne auto radi koupili, pokud by bylo dostupne... a to mluvim jen o lidech co me napadli hned, takze mi nerikejte ze by po necem takovem poptavka nebyla...
kdyz budu vegetarian, taky budu mit kolem sebe nestandardni mnozstvi tech, co budou taky vegetariani. To je pomerne logicke, ze se clovek obaluje lidmi s podobnym myslenim, zajmy apod. takze ano, zakaznici na to urcite budou, je jen otazkou jake mnozstvi z celku to tvori a zda to je pro automobilku zajimave. Kdyz si vezmeme ze z tech, co by o tom meli zajem si to vetsina poridi i v pripade, ze tu moznost mit nebudou, tak automobilka mozna prijde o nejakou pidi skupinku.