Dodávka do 150 tis.
-
- Spolujezdec
Dodávka do 150 tis.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s výběrem vhodné ojeté dodávky. Potřebuji minimálně 4 místa a velkou spolehlivost (30 tisíc km za tři měsíce). Ocenil bych zvýšenou střechu. Cenový limit 150 tis.
Předem děkuji
potřeboval bych poradit s výběrem vhodné ojeté dodávky. Potřebuji minimálně 4 místa a velkou spolehlivost (30 tisíc km za tři měsíce). Ocenil bych zvýšenou střechu. Cenový limit 150 tis.
Předem děkuji
Re: Dodávka do 150 tis.
Já mám osobní zkušenost se starším Opel Movano. Vejde se do toho kupa, ale místa jen 3. Tím pádem bude nejlepší volba třeba Ford Transit, Opel Vivaro nebo Peugeot Boxer. Asi bych uplně nešel do VW Transporter, protože ty kusy do 150 tis. nebudou nic moc.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
na takový nájezd se kupuje nový ,za 150tis jsou auta před smrtí.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
-
- Spolujezdec
No samozřejmě že by jsme se za nové nezlobili, ale finanční situace je taková jaká je. Má někdo nějaké zkušenosti či rady na co si dávat pozor při koupi výše zmíněných?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Hele pokud chceš najíždět 30000km za čtvrt roku s vylítanou dodávkou,tak je jedno,co ti kdo poradí,snad popřeji hodně štěstí.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
-
- Spolujezdec
Děkuji za povzbudivá slova...
má pravdu970ka píše:Hele pokud chceš najíždět 30000km za čtvrt roku s vylítanou dodávkou,tak je jedno,co ti kdo poradí,snad popřeji hodně štěstí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tiež som sa tak popálil na staršej dodávke a po rokoch kúpil radšej novú.
100t daj akontáciu ,zbytok splácam a máš klídek ak pôjdu kšefty.
PS : za rok som dal 180t do opráv staršieho ( 6 ročný) valníka.
100t daj akontáciu ,zbytok splácam a máš klídek ak pôjdu kšefty.
PS : za rok som dal 180t do opráv staršieho ( 6 ročný) valníka.
Na mě to působí jako další roadtrip. Za mě půjčit co nejnovější a přikoupit veškeré možné asistence a pojištění...
2.9T RWD