Politický koutek
Re: Politický koutek
Bylo po volbách. Všichni významní již odešli. Normální novináři museli být taky dávno pryč, co by tam asi tak dělali ?
Zbývala už jen chlastačka nohsledů sledovaná paparazzi, kdyby se něco náhodou šustlo. A ono se šustlo, no.
Zdá se mi, že se tak střetla intelektuálně a lidsky vzácně vyrovnaná skupina lidí, kde přesdržka patří k věci.
Z politického hlediska žádná informace.
Zbývala už jen chlastačka nohsledů sledovaná paparazzi, kdyby se něco náhodou šustlo. A ono se šustlo, no.
Zdá se mi, že se tak střetla intelektuálně a lidsky vzácně vyrovnaná skupina lidí, kde přesdržka patří k věci.
Z politického hlediska žádná informace.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bojler: Pokud je mi známo, tak novináři nebyli v zakázané zóně. Tou se stala až část sálu, kde se pohyboval sofistikovsně otrávený příznivec MZ. Nebyla tedy chyba novinářů, že byli tam, kde byli. Dělali svou práci, jelikož sofistikovaně otrávený host na oslavě znovuzvoleného prasedenta, by byla jistě titulka. A ten milicionář a boxer amatér v jedné osobě, nebyl ani pořadatel...né, že by mu tahle fce dávala nějaké extra pravomoce. O jeho způsobu jednání a vyjadřování během a po incidemtu, si snad obrázek udělá každý sám. Nic víc a nic míň jsem svým postem nechtěl říct.
Že měl na sobě džíny a čepici vypovídá o čem? Já také občas tento oděv a jeho součásti nosím? Jsem snad proto noshled, kavárna nebo co?? Povrchně pitomé škatulkování....
Ad důvody: těch je asi rovných 2853390. Ale jeden je spojuje - idiocie.
Btw: hezky to shrnul Václav Klaus ml., který měl naprostou pravdu. Akorát ten poslední krok, jít a hodit tam Zemana, je pro mne neakceptovatelný. Raději bych zůstal doma než se připojit ke škodění aktivně.
Honza42: akorát ve “stanu” Prof. Drahoše by se taková věc nestala. V tom je ten rozdíl. Dobytek zůstane dobytkem.
Že měl na sobě džíny a čepici vypovídá o čem? Já také občas tento oděv a jeho součásti nosím? Jsem snad proto noshled, kavárna nebo co?? Povrchně pitomé škatulkování....
Ad důvody: těch je asi rovných 2853390. Ale jeden je spojuje - idiocie.
Btw: hezky to shrnul Václav Klaus ml., který měl naprostou pravdu. Akorát ten poslední krok, jít a hodit tam Zemana, je pro mne neakceptovatelný. Raději bych zůstal doma než se připojit ke škodění aktivně.
Honza42: akorát ve “stanu” Prof. Drahoše by se taková věc nestala. V tom je ten rozdíl. Dobytek zůstane dobytkem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi jo. Ale dobytek byl pravděpodobně na obou stranách, k čemuž zcela nezávisle dospěl i Aston.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/co-je- ... cirkus_nef
Jinak dějiny ukazují, že vnější uhlazenost a bílý límeček nezaručují, že bude společnost takovými lidmi řízená k životu přívětivá.
Když si promítnu "bojovníky za Drahoše", tak nevím koho se bát více. Připadají mi trochu nakažení ideologií, která ve finále dokáže třeba toto: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svedsk ... ranici_wag
http://neviditelnypes.lidovky.cz/co-je- ... cirkus_nef
Jinak dějiny ukazují, že vnější uhlazenost a bílý límeček nezaručují, že bude společnost takovými lidmi řízená k životu přívětivá.
Když si promítnu "bojovníky za Drahoše", tak nevím koho se bát více. Připadají mi trochu nakažení ideologií, která ve finále dokáže třeba toto: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svedsk ... ranici_wag
Vysvětli mi, o čem diskutuješ v boji proti límečkům?
Poukazuji na ten demagogický článek, cos nalinkoval, kde autor háže vinu za situaci ve švédsku na voliče, dokonce důchodce.
Kdyby volili kohokoliv, je to jedno. Nemají na zásadní kroky v politice vliv.
Naše vláda na přistěhovaleckou politiku nemá takový vliv, jaký deklaruje, (Stop migraci) protože zákony jsou podřízeny evropským, jediná ústava není podřízená, ale ústavní zákony máme povinost mít v souladu, čili je to jasné.
Spatřuji akorát bývalou toleranci od Sobotky, Bonmoty od Z a formální nesouhlas od AB. Dělají si z nás srandu?
Konstruktivní řešení ŽÁDNÉ.
Přistěhovalecká politika je jen nástroj strachu, nic to neřeší.
Chceš diskutovat o vystoupení nebo o prosazování změn? Kdo je prosadí, to bychom museli nejdříve dojednat v V4 a potom společně aby to mělo váhu uplatnit v Bruselu, ale tomu nevěřím ani na národní úrovni, natož na úrovni V4.
Takže o čem diskutuješ?
O populizmu, který kandidát se profiluje více proti boji s větrnými mlýny
To můžeme diskutovat o tom, kdo z nich bude první na sněžce letos
A to, že na politiku nemá lid vliv ani volbami je jasné z principu systému, zamysli se, proč Němcová nesestavila vládu když měla 101, a sestavil ji prezidentem nepochopitelně jmenovaný Rusnok, jaký smysl měly tedy vlastně volby, když prezident "bez pravomocí" jmenuje sestavením vlády někoho, kdo volby nevyhrál a kdo tím prezidentem tenkrát byl?
Poukazuji na ten demagogický článek, cos nalinkoval, kde autor háže vinu za situaci ve švédsku na voliče, dokonce důchodce.
Kdyby volili kohokoliv, je to jedno. Nemají na zásadní kroky v politice vliv.
Naše vláda na přistěhovaleckou politiku nemá takový vliv, jaký deklaruje, (Stop migraci) protože zákony jsou podřízeny evropským, jediná ústava není podřízená, ale ústavní zákony máme povinost mít v souladu, čili je to jasné.
Spatřuji akorát bývalou toleranci od Sobotky, Bonmoty od Z a formální nesouhlas od AB. Dělají si z nás srandu?
Konstruktivní řešení ŽÁDNÉ.
Přistěhovalecká politika je jen nástroj strachu, nic to neřeší.
Chceš diskutovat o vystoupení nebo o prosazování změn? Kdo je prosadí, to bychom museli nejdříve dojednat v V4 a potom společně aby to mělo váhu uplatnit v Bruselu, ale tomu nevěřím ani na národní úrovni, natož na úrovni V4.
Takže o čem diskutuješ?
O populizmu, který kandidát se profiluje více proti boji s větrnými mlýny
To můžeme diskutovat o tom, kdo z nich bude první na sněžce letos
A to, že na politiku nemá lid vliv ani volbami je jasné z principu systému, zamysli se, proč Němcová nesestavila vládu když měla 101, a sestavil ji prezidentem nepochopitelně jmenovaný Rusnok, jaký smysl měly tedy vlastně volby, když prezident "bez pravomocí" jmenuje sestavením vlády někoho, kdo volby nevyhrál a kdo tím prezidentem tenkrát byl?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Zřejmě žiješ v jiné EU než já. Já vidím současný stav takový, že se západní civilizace rozpadá, a EU je toho předvoj. Pro tyto systémy je příznačné, že úředníci úřadují, zákonodárci vydávají zákony ....a všem je to ukradené. EU k tomu spěje velmi rychle.
Německo porušilo kde co ...a nic.
Takže odpověď je taková, že naši politici mají 100% vliv na to jak to u nás bude. Stejně jako Orbán můžou říci ne a basta. Minimálně do té doby, než se EU dostane do stadia, kdy její ozbrojená pěst bude vyjíždět dělat pořádek do neposlušných gubernií. Ale doufám, že se dřív zhroutí, než k tomu dojde.
Konstruktivní řešení současná EU nemá a ani nemůže mít. Já ji vidím jako nereformovatelnou. Zůstává pasivní rezistence.
Kdyby ses nudil, napiš Merkelové a Macronovi, že na politiku a ekonomiku v Německu a Francii nemají prakticky žádný vliv, protože všechno důležité se rozhoduje v Bruselu, kde oni přece nemají žádnou funkci.
Německo porušilo kde co ...a nic.
Takže odpověď je taková, že naši politici mají 100% vliv na to jak to u nás bude. Stejně jako Orbán můžou říci ne a basta. Minimálně do té doby, než se EU dostane do stadia, kdy její ozbrojená pěst bude vyjíždět dělat pořádek do neposlušných gubernií. Ale doufám, že se dřív zhroutí, než k tomu dojde.
Konstruktivní řešení současná EU nemá a ani nemůže mít. Já ji vidím jako nereformovatelnou. Zůstává pasivní rezistence.
Kdyby ses nudil, napiš Merkelové a Macronovi, že na politiku a ekonomiku v Německu a Francii nemají prakticky žádný vliv, protože všechno důležité se rozhoduje v Bruselu, kde oni přece nemají žádnou funkci.
Ano, je to úpadek o tom se nikdo nepře. Kdo ten odpor vyvine? Nikdo nic neřeší.
Naopak. Podepsali jsme zákon, že EU ozbrojené složky mohou operovat na našem území.
Jmenovaní mají zásadní vliv na EU zatímco pomačkaný límeček, tvou terminologií, je v roli opačné.
To není o funkci ale o uspořádání moci.
Naopak. Podepsali jsme zákon, že EU ozbrojené složky mohou operovat na našem území.
Jmenovaní mají zásadní vliv na EU zatímco pomačkaný límeček, tvou terminologií, je v roli opačné.
To není o funkci ale o uspořádání moci.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V době, kdy Kikina varoval před Lisabonskou smlouvou, byl za blázna! Dneska se ukazuje, že měl pravdu. Bohužel se s tím ale nedánic dělat. Resp. dá...a všichni s napětím čekají, zda GB dotáhne Brexit a jak se k tomu postaví ono tvrdé jádro EU.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
K akci ze strany EU nikdy a nikde nedojde. Jenom ke kecům a proklamacím. Kdyby nebylo US, tak už je Rus dávno v Pobaltí a směje se. A kdyby chtěl, tak za 14 dní v Paříži. Smysl vidím pouze v NATO, které se v podstatě rovná US.Honza42 píše:Takže odpověď je taková, že naši politici mají 100% vliv na to jak to u nás bude. Stejně jako Orbán můžou říci ne a basta. Minimálně do té doby, než se EU dostane do stadia, kdy její ozbrojená pěst bude vyjíždět dělat pořádek do neposlušných gubernií. Ale doufám, že se dřív zhroutí, než k tomu dojde.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A vyhrát to v USA ta pizda Clintonová, tak Rus i to moře přeplave...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Krátké info, jak je to viděno zvenku. Přes volby jsem byl v německém bytě. V sobotu jsem projel teletext a zkouknul zprávy všech tv stanic. Na všech jen krátké info, že volby proběhly a byl zvolen Zemák. V neděli už nikde ani slova psaného či mluveného. Asi takový zájem to vzbudilo. Nenechme si nabulíkovat, že to svět nějak moc zajímá. A to je sousední stát.
Druhá věc, že v ofiko krátkém oznámení byl Zemák hodnocen negativně jako protiimigrační a protievropský. V neděli jsem téma nadhodil při rozhovoru s pár sousedama, zvědav jaký je názor lidu. A ten byl, co bychom za něj dali místo Makrely. Ale úplně nejvíc by chtěli politika typu Orbán. To je sen prostého bavorského lidu.
Druhá věc, že v ofiko krátkém oznámení byl Zemák hodnocen negativně jako protiimigrační a protievropský. V neděli jsem téma nadhodil při rozhovoru s pár sousedama, zvědav jaký je názor lidu. A ten byl, co bychom za něj dali místo Makrely. Ale úplně nejvíc by chtěli politika typu Orbán. To je sen prostého bavorského lidu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.