Politický koutek
Re: Politický koutek
Cesky narod asi jeste nedozral do stadia, kdy referenda posouvaji zemi dopredu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rhinos: opět se velmi pleteš. Při první volbě to možná zklamání bylo, ale i já si v koutku duše říkal, že ten Zeman nebude takový kokot a že to bude třeba i vtipné. Moc jsem se mýlil! Nebylo to vtipné ani trochu.
Teď je to o to horší, že už vím, že se tahle banda hajzlů nezastaví opravdu před ničím Ví, že na to mají 5 let.
Teď je to o to horší, že už vím, že se tahle banda hajzlů nezastaví opravdu před ničím Ví, že na to mají 5 let.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavně se bojím, že teď už bude Z-manoj všechno u prd*le. Ví že je to jeho poslední štace a nemá nejmenší důvod jakkoli se v čemkoli snažit.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Aktivity v Číně nebo Rusku jsou to poslední co by mi vadilo. Už skoro polovina produkce Škoda Auto je Rusko+Čína. Macron se tam klaněl až k zemi, poněvadž potřebuje prodat Airbusy. A na výrobcích tradičního japonského výrobce průmyslové automatizace je Made in China. Nemám rád pokrytectví.
Co u mne diskvalifikovalo Zemana:
Mstivost, množství idiotů kterými se obklopil, málempoblití korunovačních klenotů
Co bych akceptoval:
Občasnou sprostotu a manipulaci. Světová politika se neskládá z Mirků Dušínů a ti navenek "hnusní" často byli na svém místě správně.
Ostatně myslím si, že i Trump se může do dějin zapsat překvapivě pozitivně. Ale to ukáže ještě čas.
Co u mne diskvalifikovalo Zemana:
Mstivost, množství idiotů kterými se obklopil, málempoblití korunovačních klenotů
Co bych akceptoval:
Občasnou sprostotu a manipulaci. Světová politika se neskládá z Mirků Dušínů a ti navenek "hnusní" často byli na svém místě správně.
Ostatně myslím si, že i Trump se může do dějin zapsat překvapivě pozitivně. Ale to ukáže ještě čas.
me na nem nejvic vadi spojenectvi s buresem. Jeho chovani a komentovani se uspesne vyhybam - tv nesleduju, a jinak nemam nejmensi chut se o tom neco vic dozvedet - nakonec to totiz muj zivot neovlivnuje tak, jako rozhodnuti, ktera muze on a potazmo diky nemu bures udelat. Ale myslim ze je ted tezko predpokladat, co vlastne udela...
Pokud nebudeme my spolupracovat s cinou nebo ruskem, moc radi tam zaujmou pozice nasi "zapadni spojenci". Videli vsichni ti, kteri to zemakovi vycitaji, treba uvitani cinskeho prezidenta od obamy?
Jestli priste proti Trumpovi poslou nekoho jako treba Bernie, nedivil bych se kdyby se tam zapsal i dvakrat
disclaimer: nejsem prorusky ani procinsky, a pro trumpa ani zemana bych nehlasoval
Pokud nebudeme my spolupracovat s cinou nebo ruskem, moc radi tam zaujmou pozice nasi "zapadni spojenci". Videli vsichni ti, kteri to zemakovi vycitaji, treba uvitani cinskeho prezidenta od obamy?
Jestli priste proti Trumpovi poslou nekoho jako treba Bernie, nedivil bych se kdyby se tam zapsal i dvakrat
disclaimer: nejsem prorusky ani procinsky, a pro trumpa ani zemana bych nehlasoval
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, zda je tohle ochranka...napadení bylo ve veřejném prostoru...Honza42 píše:Tak zcela jistě je slovník ochranky nepřijatelný, chování též. Ovšem netuším, zda tento prostor byl natolik veřejný, že měli nárok tam vstupovat proti vůli pořadatele. Také nevím jak souvisí oživování údajně opilého muže s politikou.
Obdivuji toho novináře. Mě takhle děda napadnout, tak pár týdnů bude žrát brčkem od mekáče, čurák.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na druhou stranu, ten ožralej týpek byl údajně zakladatel parlamentních listů, takže pořád poměrně soukromá osoba. Ať už mu bylo špatně z čehokoliv (on už se vyjadřuje, že se ho pokusili otrávit, já bych sázel spíše na Bechera), nevidím důvod, proč by si ho měl nějakej novinář natáčet v, řekněme nedůstojné situaci. Ten novinář z mýho pohledu není chudinka oběť napadení, spíš nepočítal s tím, že si někdo dovolí zjednat pořádek. Řekni si sám. Kdyby nešlo o příznivce Zemana, ale o tvoje kolegy, rodinu a někdo by si je chtěl fotit, jak se ožralý valí po podlaze (řekneš, že to se nikdy nemůže stát, jasně), sejmul bys ho úplně stejně. Akorát bys byl možná chytřejší a nenechal se u toho natočit. A týpek by pak neměl čas vítězně řvát "no tak jdeme na policii", protože by skučel na zemi a byl rád, že je rád.
A k jinému tématu. U Burešů zjevně vládne panika, viz záznam z rozhovoru, kdy se ho Smetana z DVTV ptala na jeho kritiku Zemana a jeho boys před volbama. Vykrucoval se, jak se jen dalo. A druhá věc viz příloha. Že by Andrej neměl složku? To se mi nezdá
A k jinému tématu. U Burešů zjevně vládne panika, viz záznam z rozhovoru, kdy se ho Smetana z DVTV ptala na jeho kritiku Zemana a jeho boys před volbama. Vykrucoval se, jak se jen dalo. A druhá věc viz příloha. Že by Andrej neměl složku? To se mi nezdá
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, stejně jako nemáme rádi policajty, když provádí kontorlní činnost - ale, je to je jejich práce. Stejně tak tohle je práce novinářů. Když je někde nechci, tak se o to postarám. A ve volebním štábu MZ se o takové věci umí postrat a ne že ne.
I kdyby to bylo všechno jinak - vystoupení toho staříka, ať tomu předcházelo cokoliv, je neakceptovatelné.
I kdyby to bylo všechno jinak - vystoupení toho staříka, ať tomu předcházelo cokoliv, je neakceptovatelné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To byl Slezák (boxer), on se s Rokytkou (ožralou) dobře zná, byli spolu ještě před 2 lety v redakci http://prazsky-zpravodaj.cz/dokpz/PZ_06_2016small.pdf
IMO oba to jsou novináři typu Holubí letky...
IMO oba to jsou novináři typu Holubí letky...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Okamžitě jsem si myslel, že to je bývalý Boxer.
Takoví dodržují pravidla i mimo ring a nezapojí nohy
Takoví dodržují pravidla i mimo ring a nezapojí nohy
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)