Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

To se ti to směje, když u vás to dal Kiska ne Róbert :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Byť to není můj prezident a jeho voliči hluboce pohrdám, tak bych se nikdy nesnížil k něčemu podobnému: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prav ... &source=hp
Oni ale teď už ví, že jsou 5 let nedotknutelní. Je mi z toho na blití.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Tak zcela jistě je slovník ochranky nepřijatelný, chování též. Ovšem netuším, zda tento prostor byl natolik veřejný, že měli nárok tam vstupovat proti vůli pořadatele. Také nevím jak souvisí oživování údajně opilého muže s politikou.

Reakce Seznamu:
„Nás jako svobodné nezávislé médium pochopitelně podobné scény mrzí. Vystupování úřadů, institucí či veřejných osob vůči médiím a novinářům by asi mělo v moderní demokratické zemi vypadat jinak. Bereme to jako výstřelek a úlet, budeme dál a bez emocí dělat svou práci,“ uvedl.

Tak Akorát teď nevím, zda ti hrdinní reportéři jsou ti samí, kteří bez emocí dělají svou práci a každý den dodávají na hlavní stránku Seznamu jednu ženu s roztaženýma nohama jak vystupuje z auta. Nyní se tam aktuálně vyskytuje holá řiť. Pakliže jsou to ti samí, ať už fotky nafotili nebo pouze převzali, tak mne jejich rozbité huby či zničená technika docela potěšily.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Jestliže jsi občanem ČR, tak to tvůj prezident je ať chceš nebo ne.. jakýkoli výkřiky že není, jsou teď už jen výkřiky do tmy, protože stejně už nic po dobu pěti let nezmění.. (ne, nevolil jsem ho a nelituju toho)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jestli mi ty řekneš, že to můj prezident je, tak to bude jistě pravda a možná z toho ani neusnu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Já jsem na tenhle výrok alergickej, protože ho používají většinou lidi, kteří o politice vědí hovno, jen chtějí být za strašný aktivisty, nosí placky, strhávají plakáty a mají rádoby chytrý kecy (= přes noc politologem). Najdou si jednu irelevantní věc, která se jim na jednom z kandidátů nelíbí, a jedou to pořád dokola. A to ty nejsi, proto mi to k tobě nejde, nic víc nic míň.
Jen konstatování faktu o tom, že to je prostě prezident ČR, ať s tím souhlasíme nebo ne a tahle prohlášení, že někdo není mým prezidentem jsou úplně k ničemu..
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

hele, kolikrat jsi tuhle znovuzvolenou kreaturu obhajoval v zahranici? naposledy se me ptal japonsky kolega, co se to u nas deje. cine poklonkujici prezident, cizokrajny premier a "hafu" nymand v parlamentu? no stydel jsem se.

takze ja se pridavam, neni to muj prezident. nema muj respekt, mou uctu, povazuji ho za hanbu tohoto naroda i zeme, urazku uradu, ktery vykonava. potkat ho na chodniku, uhnu mu z litosti, ne z ucty ke stari a moudrosti. neexistuje sila, ktera by me prinutila oslovit ho "pane prezidente".

jinak jsem presvedcen, ze nas cekaji tydny a mesice poznamenane pomstou vuci vsem. misto velkorysosti viteze nam ukaze pomstychtivost slabocha tak, jak je v jeho stylu. no snad se brzy potvrdi zakulisni informace a konecne se uchlasta. ulevi se nejen CR, ale i zamestnancum v Lanech, kteri nebudou muset resit pravdelne uniky ze vsech jeho telesnych otvoru.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Krásně napsané.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

a abych jeste neco dodal k prave skoncene volbe. skoro byc si pral, aby se priste zucastnily manzelky soucasnych kandidatu. zatracene, vsem z nich to mluvi lepe nez tem jejich domacim mazlickum a taky rozhodne lepe vypadaji. treba horacek by to mohl zapatit sve zene, on je pro me na hrade tezko predstavitelny, jeho zene bych to klidne hodil.

tolik po pul lahvi konaku
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

kluci už jste si nafasovali červené kartičky? ;;)
Nějak nevím...ale kocovina z volby u nevýherců je stejná jako minule když to projel spící Kníže s čírem na hlavě. Myslím kdyby to dopadlo naopak tak se takových reakcí z druhého tábora nedočkáme...

MMIRA: těžce s tebou nesouhlasím. Čině do zadku lezou všichni a je to těžký boj. Protože o byznys jde na prvním místě. Obecně Japonci nemusí Čínu a Japonce zase Korejci...ale když jde o obchod tak nějaké lidské práva nebo hříchy z minulosti jdou stranou
Citroen C4 GP
Odpovědět