Politický koutek
Re: Politický koutek
Tak to vypadá, že to Miloš bude mít dál pevně v rukou...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
čété1 ukazuje 53:46 tím horším směrem. chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rhinos: Tak snad se bude nový prezident líbit. Na rozdíl od Dr. Horáčka musím říct, že tenhle hajzl nebude nikdy mým prezidentem!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak bohužel..No snad to nebude horší než ubehlych 5 let, případně méně v případě státního pohřbu
Nicméně myslím si, že hlášky typu "není to můj prezident" jsou typické pro teenagery bez volebního práva, ne pro člověka s tvým vzděláním a zájmem o politiku..
Nicméně myslím si, že hlášky typu "není to můj prezident" jsou typické pro teenagery bez volebního práva, ne pro člověka s tvým vzděláním a zájmem o politiku..
Naposledy upravil(a) oxik dne sob 27 led 16:45, celkem upraveno 1 x.
2,84 milionu nepřimo podpořilo ANO KSČM SPD + samozřejmě vláda těch co za Z stojí
To jsou šachy. Uvidíme.
To jsou šachy. Uvidíme.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ocxk: proč by mělo? Havel s Landovským močili na ÚV a Husák také nebyl jejich prezident. A náct jim nebylo.
Není to můj prezident právě proto, že tomu pokleslému typu lidí nerozumím, neuznávám je a nikdy nebudu. Rozhodně to není ani žádný pan prezident. Ten člověk si žádnou úctu nezaslouží.
Není to můj prezident právě proto, že tomu pokleslému typu lidí nerozumím, neuznávám je a nikdy nebudu. Rozhodně to není ani žádný pan prezident. Ten člověk si žádnou úctu nezaslouží.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 27 led 19:17, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To si neumíš vymyslet něco vlastního? Tohle tady už bylo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Teda nechcem byt skodoradostny, ale velmi som sa dnes pri televiznych novinach pobavil. Tak vam teda gratulujem k tomu onemu. Ona ta sila dochodcov vo volbach je nezanedbatelna vsade na svete. Myslim si ze keby tu fungovala aj volba cez internet, tak by nam vladli uplne ini ludia. Problem je ze si to velmi dobre uvedomuju.