Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
driver
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od driver »

:D
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

Zeman prodal státní podíl v OKD a nebo byl v té době ve Vládě?
I kdyby tomu tak bylo podívej se na plátky které patří Bakolovo Economii. Za mě to není boj Zeman/Drahoš nebo "sprostota"/"slušnost" ale Babiš/Bakala.Nějaký Drahoš ,který celý život sedí na akademické půdě si najednou vzpomene že má politické ambice a bude kandidovat na Prezidenta. najednou mu všichni sami od sebe začnou posílat peníze jak nám naposled tvrdil. Jasně má tranparentní účet ale víš jak se to dělá ne? :D a teď ještě tu pohádku o Červené Karkulce prosím ;;)
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zeman byl premiérem té vlády ;-)
Vím, jak se to dělá. Jako to dělal Zeman. Vlasně nedělal, protože on kampaň nevedl. Nevím jak tobě, ale já mám s tím jeho financováním lehce větší problém...kdy mu na kampaň skrytě dávají peníze zbrojařské firmy, napojené na agenta kGB Nejedlého. Ale třeba chtějí sponzoři výhody jenom od Drahoše a od Zemana ne, když jsi chtěl tu O Karkulce:D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

hlavně Pan slušňák bez názoru nám ještě neřekl koho si vezme na Hrad. Asi mu to jeho poradce ještě neporadil koho si tam má vzít ;;)

Počkej možná si to pamatuju špatně ale v době prodeje OKD Zeman ve Vládě nebyl a nebyl ani moc zadobře s ČSSD
Citroen C4 GP
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

rhinos píše:Zeman prodal státní podíl v OKD a nebo byl v té době ve Vládě?
I kdyby tomu tak bylo podívej se na plátky které patří Bakolovo Economii. Za mě to není boj Zeman/Drahoš nebo "sprostota"/"slušnost" ale Babiš/Bakala.Nějaký Drahoš ,který celý život sedí na akademické půdě si najednou vzpomene že má politické ambice a bude kandidovat na Prezidenta. najednou mu všichni sami od sebe začnou posílat peníze jak nám naposled tvrdil. Jasně má tranparentní účet ale víš jak se to dělá ne? :D a teď ještě tu pohádku o Červené Karkulce prosím ;;)
To je stejne fascinujici jake vznikaji urban legends, lid to prejima a siri to diskusemi napric internetem.
Vsecky tyhle blafy vypousti furt dokola Ovcacek a Zemanova squadra to jako svou mantru nekriticky opakuje.

Prosim o vysvetleni propojeni Bakala-Drahos, dekuji.
Docela by me zajimalo koho poskok by byl treba Fischer nebo Horacek, kdyby nahodou postoupili.

Zemanovi volici vycitaji Drahosovi, ze je to udajne clovek bez nazoru, pritom neexistuje vetsi a ucelenejsi skupina lidi bez vlastniho nazoru, nez skalni volic MZ - do puntiku prejima to, co siri vsechny ty dezinformacni kanaly (vyznam slova „kanal“ je zde mnohoznacny) a realita je uplne jinde.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

nezlob se na mě. Zeman mi byl taky proti srsti. Jeho spojení s Babišem mě strašně prudilo. Ale pak jsem začal sledovat Drahoše a strašně mě znechutil. Potvrdily mi to ty dvě debaty na TV. Buď to tak hrál aby byl za toho slušňáka nebo nevím. Když měl říct odpověď na nepřipravené téma tak byl naprostou zoufalej.
Já si taky myslím že by Zeman měl jít do důchodu protože zdravotně na tom už není nejlíp.
Ale Drahoš a jeho tým se jeho stavu vysmívají a to mi vadí.

Já nechci AntiZemana na Hradě. Já chci volit mezi vizemi kam směrovat v rámci prezidentských pravomocí a to mi Drahoš nenabídl.

Dělám v korporátu poměrně velkého významu a pohybuji se i mezi vrcholným managmentem. Zeman u nás samozřejmě byl a o jeho návštěvě jsme se teď bavily.
Ať je Zeman jaký je tak je to člověk s obrovským přehledem a inteligencí.

No a pak jsem se začetl na internetu. Sleduji idnes(Mafra), Ihned(Economia), Aktualne(Economia), Novinky(seznam), Respekt(Economia) atd... a proste antizemanovske hnuti na Economii je dechberouci.
To i ta idnes je umírněná...

Ptám se proč?To není názor jednoho pisálka(Novinářem tito lidé nejsou)
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

rhinos píše:hlavně Pan slušňák bez názoru nám ještě neřekl koho si vezme na Hrad. Asi mu to jeho poradce ještě neporadil koho si tam má vzít ;;)

Počkej možná si to pamatuju špatně ale v době prodeje OKD Zeman ve Vládě nebyl a nebyl ani moc zadobře s ČSSD
Zeman byl premérem vlády, ve které dělal Sobotka ministra financí ;-) A tahle vláda OKD prodala.

Hledání těhle pseudoproblémů, je fakt úsměvné. Drahoš jasně řekl, že má několik kandidátů a že ještě nemá jasno v tom, pro koho se rozhodne a zda on se rozhodne tu fci přijmout. Podle mne jasné sdělení, kterému rozumím.
Stejně tak rozumím, že není schopen odpovědět na vše. A je lepší odpověď neznat než vyrukovat s bonmotem, který je v podání MZ často spíš urážkou nebo rovnou se lží a tvářit se, že vše vím, všemu rozumím a mám od všeho klíče. Stejně tak není problém, že na některé věci nemá názor. Dovolím si tvrdit, že o politiku se vcelku intenzivně zabývám, ale také nemám názor na vše a za každých okolností...kdyby mne někdo překvapil nějakou otázkou. Sice nekandiduji na prezidenta, ale Drahoš i já, jsme oba jenom lidé.
Fakt mne fascinuje, že zde kritizuješ poradce Drahoše a poradci MZ jsou ti putna...přitom u nich je zcela zřejmé, co jsou zač a o co jim jde.
Trefovat se do zdravotního stavu MZ není nic nechutného. Zvlášť, když je zcela evidentní, že ten člověk je nemocný a není to pouze neuropatie. Přitom jeho ansábl se všemožně snaží ukázat nám, že je naprosto zdráv a dokonce i běžkuje. Tohle je podle mne směšné a nedůstojné vůči občanům. Ale hledat cokoliv důstojného u MZ, je velmi těžký úkol.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

rhinos:
Ano, je rozdil neumet odpovedet na nejake nepripravene tema a radeji nerict nic, nez odpovedet na vsechno a lhat pri tom jak to predvadi ten udajny kandidat dolnich deseti milionu.

Je pravda, ze mozna Drahos na to Zemanovo zdravi tlaci az moc, ale nelze. Poukazuje na stav jaky je, komentuje realitu. Zemanova kampan je domnela valka proti dvanacti uprchlikum.
Na druhou stranu pokud nejaka osoba travi dvacet hodin denne na rezii fungovani vlastniho tela, tak mu na tu pracovni cinnost mnoho nezbyva (zdravim pana senatora Cubu) a je to jedna z prekazek v dane funkci. Necht je na to poukazano.

Novinari psali o Zemanovi-politikovi ctvrt stoleti, pet let o tom co se deje na hrade. Vazne mi chces tvrdit, ze za tu dobu je ta Zemanova parta v ± bodech na kladnych cislech? Vzdyt je to jeden pruser vedle druheho.
Neni to nakonec tak, ze to co pise ta skareda a zla Economia je pravda? Co pozitivniho se o Zemanovi da vlastne napsat? Co negativniho by meli psat o Drahosovi, jaky on, respektovany vedec v duchodu, udelal pruser?
Ve ktere jine zemi na svete vznikla divadelni hra na motivy buranskeho chovani mluvciho prezidenta? Kancler ktereho slibil vyrazit kdyz neziska proverku, vila od Janouska, poradce ktery sefoval firme co sosala ze statniho rozpoctu a kdyz dluzila tak to radsi zavrel, oslava narozenin na hrade s neadekvatnim najmem, zajezdy z Osvetiman, nepruhledne financovani kampane atd. atd. Do vecera bych tady mohl psat…

Prezidentsky urad je cely soubor nejakych hodnot, reprezentativni funkce, vaznost, respekt uradu. Navic v nasi parlamentni demokracii to neni vrcholny politicky urad jako ve Francii ci USA, takze i ta politicnost je na druhe koleji. Zeman tezi jen z te sve politicke ery a znalosti toho prostredi, ale to je vsechno a neznamena to nic. Ve vsem ostatnim je to mimoradna ostuda celeho statu, stejne jako jeho kamarad do deste Babis. Jeden soudne usvedceny nekolikanasobny lhar, druhy trestne stihany premier bez duvery v demisi.
--------------------------------------

„Podporuju pana Drahoše a ne pana Zemana, protože je oba znám.“ - Petra Buzková 27. ledna 2018
https://cs.wikipedia.org/wiki/Af%C3%A9ra_Olovo
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A to nezabrušuješ do let, kdy byla v kurzu Ameropa, podivná smrt člověka, přes kterého tekly do SocDem prachy, podpis na jedné smlouvě, kvůli které mají teď sekyru 300mega... Fakt by se zde dalo psát do večera.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

řidičBOB píše:
Zeman byl premérem vlády, ve které dělal Sobotka ministra financí ;-) A tahle vláda OKD prodala.
Neprodala OKD nahodou Špidlova vláda ve které seděl Sobotka jako ministr financí?
Nebylo to v roce kdy Zeman neuspěšně kandidoval na prezidenta?

Drahoš nepoukazuje na zdravotní stav Zemana ale příjde mi že se mu vysmívá a to je pro mě problém.

Drahoš má nekonzistentní názory kdy si odporuje...třeba v oblasti referenda.
U mě to vyvolává pocit že je to dáno tím že jde o volební kampaň a snaží se zaujmout široké spektrum voličů.
Neboli nejedná podle svého přesvědčení ale jen aby získal co nejširší podporu.

Jedna věc je lež a druhá špatná interpretace.
Když řeknu že Dánsko má 7 milionu obyvatel a ono jich má 7.1 tak Demagog to vyhodnotí že je to nepravda ,ale je to lež?
Když řeknu že Volby ovlivňuje Rusko ale důkaz nemám ale samozřejmě to ani nikdo nevyvrátil(taky jak takové info vyrátit...) je to taky lež nebo jen nepravda?
A není to horší nepravda než špatné info o počtu obyvatel?

Když Zeman řekl že v Británii se nelze u soudu odvolat tak to byla taky nepravda(nebo lež) ale pravdou je že odvolat se může pouze obviněný a úspěšně odsouzený(čerpám ze serveru Demagog).
Je tohle tvrzení teda lží?

Mě právě příjde zvláštní že na Drahoše nic nebylo...a články na Economii a zvlášť na ihned(Respekt nepovažuju za nezávislý plátek ale rád ho čtu) nebyly ani z 1% nestranné.

Tým kolem Zemana je takový jaký je.A nemyslím si že by Zeman by byl tak slabý aby jeho chování a rozhodování řídil Mynář a spol.
Zeman není Nečas a Mynář není úřednice co dře jako kůň.

Kód: Vybrat vše

Hledání těhle pseudoproblémů, je fakt úsměvné. Drahoš jasně řekl, že má několik kandidátů a že ještě nemá jasno v tom, pro koho se rozhodne a zda on se rozhodne tu fci přijmout. Podle mne jasné sdělení, kterému rozumím. 
To by ale na konci kampaně mít měl...

Kdyby teď byla volba Zeman/Topolánek tak volím Topola ale Drahoš prostě moji důvěru nemá
Citroen C4 GP
Odpovědět