BMW Divize
Re: BMW Divize
může mi někdo vysvětlit myšlenkové pochody člověka který si koupí 5er F11 s 520d? Kdyby si to aspoň nakonfiguroval bez označení motoru
Citroen C4 GP
fleet ne...taxikaří a manželka má cukrárnu.
To druhý nevím ale má stejně jako já tři děti
To druhý nevím ale má stejně jako já tři děti
Citroen C4 GP
Ne že bych byl pro, ale důvody dovedu pochopit. Je to levnější, žere to míň a jede to stejně jako 3.0d před deseti lety, tzn. dostatečně.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
přesně tak plno lidem to prostě stačí ne každý je závodník jako osazenstvo tady, já spíš nechápu, že si připlatí za neuvěřitelné hovadiny a za kulturu chodu motoru nikoliv
jo a taky to fasujou ambasády a diplomatický sbor ve velkým
jo a taky to fasujou ambasády a diplomatický sbor ve velkým
A nemá to kvůli manuálu?
Když se oprostíte od všech dojmů, emocí a předsudků, pragmaticky je 20d vše co auto téhle třídy potřebuje pro pohodovou jízdu.
Člověk co si nechce hrát na automobilového fandu pravděpodobně ani nechápe, že by se měl nějak stydět za označení 20d na kufru.
Když se oprostíte od všech dojmů, emocí a předsudků, pragmaticky je 20d vše co auto téhle třídy potřebuje pro pohodovou jízdu.
Člověk co si nechce hrát na automobilového fandu pravděpodobně ani nechápe, že by se měl nějak stydět za označení 20d na kufru.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
20d (ie. jedna jednoduchá koncovka výfuku) je IMHO dneska (a to nejen tady v kocourkově) nejčastější co potkávám (dojíždím a předjíždím) mezi "novějšími" modely modrobílé vrtule (ozn. f-- a g--)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak jako jasně když jsem zvyklý na koncern a volím třeba Supa tak ten má taky čtyřhrnek ,ale tady bych prostě do této motorizace nešel. Pro mě je BMW synonymem šestiválce. Dnes jsem ho potkal ještě jednou a asi to nejede špatně a nebo spěchal
Citroen C4 GP
Špatně to nejede, ale moje volba by to taky nebyla.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ti garantuji, ze ten v te O nejel naplno. zkousel jsem neco podobneho s RS240 a 3er nemel sancipavproch píše:2.0TSI v RS oftáce III vs. 316i neska ráno z RpR do Pindule = 1:1
nebyl sem schopen mu odskočit, on nebyl schopen ňa dojet (nahoře kilošede, mno spíš kiloosumdesát....)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou