VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
GR se nezdá. Je lehký, s dobře poskádanou převodovkou. A pokud to měl ještě poladěné, tak tam hodně aut s vyšším výkonem než má sám, moc šancí nemá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A já si vždycky říkám, co ty lidi motivuje to furt zkoušet Taky se mi kolikrát zavěsí na prdel pirát s nějakou naftou, SUV apod.Stepan píše:V návaznosti na minulý příspěvek-dneska jsem na Pražském okruhu potkal GolfR poFL. No tak s ním jsem si moc nezazávodil. Měl jsem z toho takovej statickej dojem, až jsem se na sjezdu málem přizabil, protože jsem měl pocit, že jedu 50, ale na budíkách víc než dvojnásobek
Nebo další a to jsou vysloveně čuráci, začnou přidávat při předjíždění.
Naposledy upravil(a) M.Z. dne pát 19 led 19:21, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
MZ: On imo o našem závodění nevěděl, dojel mě, tak jsem uhnul a najednou byl pryč
BOB: Já fííím, je krásnej. Ale sněhulák říkal, že v létě končí manuál. Ale třeba do konce operáku trošku zfotrovanim a nebude mi to vadit
BOB: Já fííím, je krásnej. Ale sněhulák říkal, že v létě končí manuál. Ale třeba do konce operáku trošku zfotrovanim a nebude mi to vadit
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: no, né vždy to dopadne, jak by člověk předpokládal. Jedu dneska ráno do práce po D5 a v levém vláček asi 10ti aut. Já ho dojel a za minutu/dvě přiletělo staré TTčko (na každé straně lauf). Byl mi tak 5 cm na prdeli. Tak jsem mu uhnul a dal mu ochutnat jeho medicíny. Moc příjemné mu to 2,2t těžké SUV na jeho prdeli nebylo. Když jsme najeli na D0, tak to podkvaltoval a chtěl mi ujet. Tak jsem dal S, podvozek do sportu a kickdown. Chlapec koukal dosti překvapeně Čekal, že mi ujede. Neujel. Pak to vzdal a zařadil se vpravo.
A ještě větší prdel je v Rku, kde si mnoho lidí myslí, že to je nějaké do-do. Úplně TOP je pak frustrace řidičů, když zjistí, že je v tom pozávodila žena (manželka)
A ještě větší prdel je v Rku, kde si mnoho lidí myslí, že to je nějaké do-do. Úplně TOP je pak frustrace řidičů, když zjistí, že je v tom pozávodila žena (manželka)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když jsme u toho závodění. Chvíli před GolfemR jsem měl ještě jednu humornou příhodu. Valím si tak po D8 170 tempomat a najednou předemnou šulin ve staré Q7 předjíždí jak s hnojem. Tempomat brzdí na cca 140. Kamiony končí, v pravém mezera, ale na podjetí to úplně nebylo (nejsou koně ). Tak mu blikám a on přidává. Tempomat taky přidává. Na tachu 170 a Q7 stále ujíždí. Nechávám to bejt a tak za 30 vteřin už ho dojiždim a vidim, jak to honí přes oba pruhy, jak ten frantík s Allroadem v jiným vláknu. Jsem si přibrzdil aby mě náhodou netrefil, on to srovnal do pravého tak na 100km/h. Tempomat se mi opět zapíná, předjíždím ho a letmý pohled do kabiny ukazuje, že si dával hodně záležet, aby se na mě ani nepodíval
*+se mi pak v úsekovce na 80 pomstila za dřívější předjetí nějaká emancipovaná blondýna s Bčkem na značce, kdy mě brala tak kilodvacet. To byl zase den
*+se mi pak v úsekovce na 80 pomstila za dřívější předjetí nějaká emancipovaná blondýna s Bčkem na značce, kdy mě brala tak kilodvacet. To byl zase den
Z deníku závodníka v naftovým Golfu:
Dneska na D1 jsem se snad 20 kiláků přetahoval s nějakým Slovákem v A4 Avant 2.0TDI. 200+ měl Golfík lehce navrh, ale zase v zatáčkách pán dotahoval (mám tak špatný zimáky, že ani BLI nepomůže musím holt brzdit.) U Pelhřimova nás dojel pán v S6 a zase jsem byl, ale tentokrát alespoň ne sám, za statistu
Dneska na D1 jsem se snad 20 kiláků přetahoval s nějakým Slovákem v A4 Avant 2.0TDI. 200+ měl Golfík lehce navrh, ale zase v zatáčkách pán dotahoval (mám tak špatný zimáky, že ani BLI nepomůže musím holt brzdit.) U Pelhřimova nás dojel pán v S6 a zase jsem byl, ale tentokrát alespoň ne sám, za statistu
A kdy budeš mít nějaký závodní zážitek i z okresky? Na dálnici se to snad ani za závodění nedá počítat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nema niekto z vas doma svet motorov cislo 4/18?
zaujimaju ma stranky 38,39,40,41 o audi 100/A6 C4... tu na SVK som to nikde nenasiel, a ani stiahnut sa to neda...
zaujimaju ma stranky 38,39,40,41 o audi 100/A6 C4... tu na SVK som to nikde nenasiel, a ani stiahnut sa to neda...
https://www.jobs.cz/rpd/1257826278/?rps=233
By mě nenapadlo, že se pozice "kožený bundy" veřejně inzeruje. Asi fakt nejsou lidi
By mě nenapadlo, že se pozice "kožený bundy" veřejně inzeruje. Asi fakt nejsou lidi
Hm, moje nejoblíbenější "kafe" Tak to nicCo u nás nebudeš dělat?
- Pít rozpustnou kávu z plastového kelímku