Politický koutek
Re: Politický koutek
Psal jsi zřetelně o očkování EU. Buď trochu ve střehu.
Idealista je morálně skvělý profil , možná i na starostu, ale ve velké politice k ničemu.
Zkoušeli to v Polsku a celá vláda s letadlem záhadně nedoletěla.
Šéf EU je Kdo?
Idealista je morálně skvělý profil , možná i na starostu, ale ve velké politice k ničemu.
Zkoušeli to v Polsku a celá vláda s letadlem záhadně nedoletěla.
Šéf EU je Kdo?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
trefne shrnutiřidičBOB píše:Velmi dobře to napsal Miroslav Macek: Drahos nepredvedl nic (za celou dobu kampane) proc by se mel stat CZ prezidentem. Zeman predvedl vsechno, proc by se jim stat nemel.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jsem rád , že jsou i lidé typu Honzy42.....
Proč nikdo neuvažuje při verzi znovuzvolení Zemana o jeho životnosti.... Není vyloučeno, že v blízké budousnosti se budou prezidentské volby opakovat.
Je to Sofiina volba .....je dost různých verzí vývoje.
Není to jen o osobách D+Z...
Proč nikdo neuvažuje při verzi znovuzvolení Zemana o jeho životnosti.... Není vyloučeno, že v blízké budousnosti se budou prezidentské volby opakovat.
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako tuhle titulku na otvíračku jsem u lžiDnes “nečekal”
https://volby.idnes.cz/analyza-darci-my ... y-2018_lva
KD: raději si ani nechci představovat, co by Bureš dělal s prezidentskou pravomocí...
https://volby.idnes.cz/analyza-darci-my ... y-2018_lva
KD: raději si ani nechci představovat, co by Bureš dělal s prezidentskou pravomocí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
presne, byt na premierskem postu a ve vedeni snemovny a senatu jini lide, snad bych o tom byl i schopen uvazovat, ale kombinace Burese, Stecha a poskoka z Ano, kteremu ani nejsem schopen prijit na jmeno, je jeste toxictejsi. a byt by byly prezidentske volby, novy hoch na hrade by nesedel drive nez za rok.
Autoforum.cz
To je licha predstava, protoze jestli obhaji, tak se jeho balzamovaci budou sakra snazit aby jim tam vydrzel co nejdyl. A zatimco on na nich bude vic a vic zavisly a budou mu dochazet sily, oni budou mit vetsi a vetsi moc.KDB píše:Jsem rád , že jsou i lidé typu Honzy42.....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Velmi trefné.řidičBOB píše: KD: raději si ani nechci představovat, co by Bureš dělal s prezidentskou pravomocí...
Zvláštní je, že když prostý lid bečí že politici neznají obyčejný život, protože žijí v jiném světě, a mají konečně možnost volit nepolitika, a nejen že tam je člověk z lidu ale dokonce kandidát věd, takže nebude úplně blbý, tak najednou politici jsou ideální volba
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ctrl_j: ne jenom Ray servis I když, už mi je vcelku jasné, proč je na MO šílená Karla, oblíbenkyně MZ.
Dobré je i šestikorunové s.r.o nebo firma s dluhy v řádech desítek milionů.
Dobré je i šestikorunové s.r.o nebo firma s dluhy v řádech desítek milionů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Shrnutí faktů, které včera zazněly:
https://demagog.cz/diskuze/prezidentsky ... e-televize
https://demagog.cz/diskuze/prezidentsky ... e-televize
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
velvyslanectví USA podporuje Demagog
Ale proti obsahu nelze namítat ani slovo. Mám pocit, článek naprosto korektní stejný pocit jsem měl z TV
Ale proti obsahu nelze namítat ani slovo. Mám pocit, článek naprosto korektní stejný pocit jsem měl z TV