BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: BMW Divize

Příspěvek od merlin »

Batman píše:zadny turbo ani automat mi domu uz nesmi...
Tak automat nikdy :ymsick: ale turbo :-?

Ja napriklad nepotrebujem odpojovanie limitera, ale vypinatelne ESP a manual je podmienka.

brasci: treba prestudovat cenniky MB vo vsetkych statoch EU a mozno sa najde aj manualna varianta C350.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

merlin: určite nebude, v európe určite nie a o usa tiež pochybujem...
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

goes: s GM a jinymi americkymi koncerny uz mam zkusenost a diky, nechci... preferoval bych evropskeho vyrobce
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Batman píše:goes: s GM a jinymi americkymi koncerny uz mam zkusenost a diky, nechci... preferoval bych evropskeho vyrobce
volva a saaby asi vypustime a pak ti z toho zbytku zbyva alfa, coz je opet mimo, takze mas holt smulu.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ten Saab by som rozhodne nevypustal, 9-5 kombi s 2l Turbo 4x4 je pre mna zatial velmi perspektivna volba :ymblushing:

len skoda ze uz Saab nepouziva motor rady B202 ale Opel :(
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

goes píše:
Batman píše:goes: s GM a jinymi americkymi koncerny uz mam zkusenost a diky, nechci... preferoval bych evropskeho vyrobce
volva a saaby asi vypustime a pak ti z toho zbytku zbyva alfa, coz je opet mimo, takze mas holt smulu.
ze mam smulu vim, proto jsem z toho nestastny :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ad mnozstvi zajemcu o podobne konfigurovane auto..v mem okoli znam cca 8 lidi kteri by si podobne auto radi koupili, pokud by bylo dostupne... a to mluvim jen o lidech co me napadli hned, takze mi nerikejte ze by po necem takovem poptavka nebyla...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

pjanda píše:
Arnie J píše: Já stále věřím, že F30 + N20 bude použitelná kombinace. Tedy použitelná pro mě :)
F30 + N20 zni skutecne desive :) Klidne bych rekl i "pockejme si na F30", ale pokud je predem zbavena atmosferickych R6, je pro me automaticky nezajimava. Nic jineho nez atmosfericky vicevalec bych do takoveho auta po zkusenostech nechtel...
Pro mě turbo čtyřválec nepředstavuje problém, spíš se mi nelíbí nemožnost volby. Co takhle petice za atmo R6? ;-)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Batman píše:ad mnozstvi zajemcu o podobne konfigurovane auto..v mem okoli znam cca 8 lidi kteri by si podobne auto radi koupili, pokud by bylo dostupne... a to mluvim jen o lidech co me napadli hned, takze mi nerikejte ze by po necem takovem poptavka nebyla...
kdyz budu vegetarian, taky budu mit kolem sebe nestandardni mnozstvi tech, co budou taky vegetariani. To je pomerne logicke, ze se clovek obaluje lidmi s podobnym myslenim, zajmy apod. takze ano, zakaznici na to urcite budou, je jen otazkou jake mnozstvi z celku to tvori a zda to je pro automobilku zajimave. Kdyz si vezmeme ze z tech, co by o tom meli zajem si to vetsina poridi i v pripade, ze tu moznost mit nebudou, tak automobilka mozna prijde o nejakou pidi skupinku.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Obdivujem lojalitu zakaznikov BMW ^:)^
Odpovědět