přesně tak... C250 je R4 s automatem, C300 neníbrasci píše:a to sa ešte vôbec robí??? čo som čítal tak po fl bola ponuka motorov dízle a potom R4 benzíny a nad nimi už len 350 čo je len s automotom... dokonca aj C250 čo je 1.8 R4 už dávajú iba s automatom...mmira píše:celkem netusim, jak z toho ven. na trhu momentalne neni auto, ktere by me realne oslovovalo. kdyby alespon u merglu slo vypinat ESP, pak bych uvazoval o C300, ale nejde. tak uvazovat nemuzu.
BMW Divize
Re: BMW Divize
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
já jsem zvědav, jestli to ED, nad kterým tu (skoro) všichni brečí, bude fakt taková hrůza...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co ste ochotny z "buducich" BMW akceptovat?
Ja by som sa vedel zmierit napriklad s Turbom motorom (downsizing) ale pozadujem minimalne 4 valce...
Ja by som sa vedel zmierit napriklad s Turbom motorom (downsizing) ale pozadujem minimalne 4 valce...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
po (negativních) zkušenostech s koncernovým turbobenzínem (1,8TSI) momentálně říkám "downsized turbocharged shit never ever more"... a proto čekám (těším a zároveň se ale bojím dalšího zklamání) na (jedno z posledních) R6... a slibuju, že když budu spokojen, budu se o něj starat "jak o vlastní", aby mi dlouho, ale opravdu dlouho vydržel.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
F30 + N20 zni skutecne desive Klidne bych rekl i "pockejme si na F30", ale pokud je predem zbavena atmosferickych R6, je pro me automaticky nezajimava. Nic jineho nez atmosfericky vicevalec bych do takoveho auta po zkusenostech nechtel...Arnie J píše: Já stále věřím, že F30 + N20 bude použitelná kombinace. Tedy použitelná pro mě
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Aktualne je to takto (viz tabulku) pro nove kupe i faceliftovany sedan:Arnie J píše:přesně tak... C250 je R4 s automatem, C300 není
http://www.autoforum.cz/predstaveni/mer ... -oficialne
Cili nove C s manualem uz jen v nejzakladnejsich verzich. Ale pokud se nemylim, pred faceliftem byl C280 k mani jeste s manualem, nejsilnejsi diesel take (ted nevim, jestli se to jmenovalo C300, 320 nebo 350 CDI).
Skanz3n
Skanz3n
A co rikate na toto pohadkove misto?
http://www.autoforum.cz/fascinace/bmw-m ... ze-divize/
Oddil s M kupe by se mi libil Ale i vsechny M3 vedle sebe vypadaji slibne
http://www.autoforum.cz/fascinace/bmw-m ... ze-divize/
Oddil s M kupe by se mi libil Ale i vsechny M3 vedle sebe vypadaji slibne
Skanz3n
Skanz3n
bohuzel uz neni moc z ceho vybirat..ja predpokladam ze do konce 2012 budu muset inovovat a jediny jakstak akceptovatelny auta zustavaji S5 3D a M3 E90...snad je do te doby neprestanou vyrabet... zadny turbo ani automat mi domu uz nesmi...merlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bude to jeste horsi nez si myslispavproch píše:já jsem zvědav, jestli to ED, nad kterým tu (skoro) všichni brečí, bude fakt taková hrůza...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Problém nového auta pomaly nastáva u otca...
Bude mať na nového služobáka 50tis. euro a riešime kam s nimi.
Baví ho jazdenie na aute a nabehá cez 50tisic ročne a chce si ich adekvátne užiť. Hlavne ked zažil e46 325i tak pochopil vo co go...
Moja rada je 330i, aj ked po FL ale stále to je R6 atmo a rozdiel nech mu dajú na benzín...
Poradí niekto pls? Podmienka je manuál, vypinatelné ESP a co najlepsí pomer medzi komfortom a zábavou. A samozrejme musí to odviezt 4 ludí plus bagáž...
Bude mať na nového služobáka 50tis. euro a riešime kam s nimi.
Baví ho jazdenie na aute a nabehá cez 50tisic ročne a chce si ich adekvátne užiť. Hlavne ked zažil e46 325i tak pochopil vo co go...
Moja rada je 330i, aj ked po FL ale stále to je R6 atmo a rozdiel nech mu dajú na benzín...
Poradí niekto pls? Podmienka je manuál, vypinatelné ESP a co najlepsí pomer medzi komfortom a zábavou. A samozrejme musí to odviezt 4 ludí plus bagáž...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...