kurňa nestraš ,jedným poločkom pokukujem po QVfrancis píše:Ja to rikal Kup alfu a bude z tebe automechanik. Mit alfu je asi povolani na plny uvazek
Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Ta testovačka za zajímavou cenu?
mmira: No vidíš, už projíždíš i zahraniční fóra
mmira: No vidíš, už projíždíš i zahraniční fóra
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
to sleduju odjakziva, navic jenom je. znackova fora v Cechach, zvlaste u starsich aut, vetsinou jsou jen prehledem zoufalcu (cest vyjimkam), kteri se bud snazi problemy resit co nejlevneji a nejradeji nejakou ojebavkou nebo travi cas placanim se po zadech, jak jsou ty jejich vraky nejlepsi auta. zazil jsem to u BMW, Hondy, Subaru a Alfa rozhodne neni vyjimkou. hledat tam nejakou relevantni informaci je stejne jako v pripade kupky sena a jehly.
tak vetsinou sleduju UK (BMW), u Alfy se prekvapive ukazuje jako dobry zdroj Polsko.
ale na rovinu, stejne hledam jen informace pro to, abych nainstruoval servis, pro samostatne akce nemam prostor, pripravky, cas ani chut.
a ted jeden dotaz na servismany, protoze jednu vec stejne chci zkusit a udelam to sam. za motorem mam dva velke konektory, ktere podle vseho pripojuji motor na ECU. ty konektory jsou exponovane a hlavne od neceho totalne zasrane, tipuju od oleje. o autoelektrice vim dost na to, ze se mi to ani zbla nelibi.
ted ten dotaz. kdyz to budu odpojovat a cistit, mam nejdrive odpojit baterku? tipuju ze ano.
tak vetsinou sleduju UK (BMW), u Alfy se prekvapive ukazuje jako dobry zdroj Polsko.
ale na rovinu, stejne hledam jen informace pro to, abych nainstruoval servis, pro samostatne akce nemam prostor, pripravky, cas ani chut.
a ted jeden dotaz na servismany, protoze jednu vec stejne chci zkusit a udelam to sam. za motorem mam dva velke konektory, ktere podle vseho pripojuji motor na ECU. ty konektory jsou exponovane a hlavne od neceho totalne zasrane, tipuju od oleje. o autoelektrice vim dost na to, ze se mi to ani zbla nelibi.
ted ten dotaz. kdyz to budu odpojovat a cistit, mam nejdrive odpojit baterku? tipuju ze ano.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Baterku odpoj
JTS uplně neznám, ale TS měli ECU vždy na škrtící klapce.
Jinak za ten výpis chyb můžeš taky poděkovat neměckému inženýrství. Vše na tom je od Bosche..
JTS uplně neznám, ale TS měli ECU vždy na škrtící klapce.
Jinak za ten výpis chyb můžeš taky poděkovat neměckému inženýrství. Vše na tom je od Bosche..
AR166V6, F850 Special
jo tohle je taky typické u alfistů, je zajímavé, že všude jinde ten Bosch funguje bez problémů
konecne jsem dostal rozumne rady. zavola jsem do italmotori, poradili co zkusit a cim to muze byt. potvrdil mi, ze to musi byt nejaky elektricky kontakt, protoze nahle objeveni tolika zavad je z hlediska diagnostiky nesmyslne a velmi pravdepodobne za to muze ECU a jeji spatne ukostreni.
coz jen potvrzuje muj primarni zaver, ze to cele je jen o nejakem upadenem dratu. no odstavim to, pockam na lepsi pocasi, pak se na to zkusim podivat.
coz jen potvrzuje muj primarni zaver, ze to cele je jen o nejakem upadenem dratu. no odstavim to, pockam na lepsi pocasi, pak se na to zkusim podivat.
Autoforum.cz
Ano, jistě bez problémů stačí třeba do google napsat Bosch 5.3 problem a všechno to jsou jen alfy
Jinak zem od ECU by měla být pod malým šroubkem přímo na ni. Často se na to při rozborce+sborce zapomíná
Jinak zem od ECU by měla být pod malým šroubkem přímo na ni. Často se na to při rozborce+sborce zapomíná
AR166V6, F850 Special
Honza Koubek má pěkný test s trochou kritiky.....
https://www.stream.cz/meziplyn/10020566 ... eo-stelvio
https://www.stream.cz/meziplyn/10020566 ... eo-stelvio
mno, zahada hlavolamu vyresena. nechce se mi vypisovat, co vse jsem zkusil, ale bylo toho dost. nakonec to byla shorena pojistka, v manualu oznacena jako AIRBAG. pritom pojistky jsem kontroloval jako prvni, ovsem az dukladnym zkoumanim manualu jsem prisel na to, ze kdyz chci videt vsechny pojistky, musim si pod volant lehnout.
pozitivem je, ze to ted jede citelne lepe a hlavne to po zahrati prestalo smrdet. to prostrikani vsech konektoru prece jen melo nejaky smysl.
pozitivem je, ze to ted jede citelne lepe a hlavne to po zahrati prestalo smrdet. to prostrikani vsech konektoru prece jen melo nejaky smysl.
Autoforum.cz
- Lachende Bestien
- Letec
Gratulace k úspěchu.
Co to vypovídá o vědomostech a zkušenostech ne zrovna levných "profesionálů" v autoservisech raději nebudu rozebírat.
Co to vypovídá o vědomostech a zkušenostech ne zrovna levných "profesionálů" v autoservisech raději nebudu rozebírat.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender