BMW Divize
Re: BMW Divize
mmira: benzwordl nebo mbnz formu by ti v tom vypinani esp melo umet poradit. neznam podrobnosti, ale da se to "nacipovat" resp. prehrat tovarni SW, kde se da upravit chovani a vypinani ESP. predem rikam, ze jsem to nestudoval detailne a informaci mam tak rok starou.
neska sem na bmwklubu.cz zahlíd jednu (od pohledu) moc hezkou 330Ci e46 na prodejmmira píše:ja uz presedlal na jinou znacku a ze bych byl nejak spokojen, to nejsem. obcas brouzdam po mobile.de a okukuju pouzitelne e46. jenze jich ubyva.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ohledne merglu je to pro me nove info, zkusim zapatrat. pokud to bude pravda, tak o to vice me bude stvat fakt, ze se nedela C350 s manualem.
pavproch: 330Ci je fajn, ale uz nebrat. pokud, tak bych sel do sedanu. hledam totiz potah, vikendovku mam a snad mi jeste chvili vydrzi.
pavproch: 330Ci je fajn, ale uz nebrat. pokud, tak bych sel do sedanu. hledam totiz potah, vikendovku mam a snad mi jeste chvili vydrzi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Da sa to v servisnom menu, staci notebook, diagnosticky kabel a spravny soft. Len ked to chces aktivovat a deaktivovat pocas jazdy, potrebujes nosit aj notebook
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
aha, no to je ponekud neprakticke
Autoforum.cz
Chybi uz jen nutnost navleknout prezervativ na radici paku...merlin píše:Da sa to v servisnom menu, staci notebook, diagnosticky kabel a spravny soft. Len ked to chces aktivovat a deaktivovat pocas jazdy, potrebujes nosit aj notebook
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To uz zadne reseni nema. Jedinou cestou je prijmout za sve mene uspokojive auto.merlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
Jinak Porsche je na stejne ceste, ale ma par let "zpozdeni", dnes se tedy jeste da. Ale neco jako nastupce E46 si u nej vyberete tezko...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Uvažuji dvěma směry.merlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
1. Nějakou kravinu na blbnutí typu Honda S2000. Ale to mi koliduje s některými způsoby použití auta a nejspíš by mi jako jediný auto nestačila.
2. 130i preFL. Po montáži LSD si jí dokážu představit jako jediný auto.
RWD
a to sa ešte vôbec robí??? čo som čítal tak po fl bola ponuka motorov dízle a potom R4 benzíny a nad nimi už len 350 čo je len s automotom... dokonca aj C250 čo je 1.8 R4 už dávajú iba s automatom...mmira píše:celkem netusim, jak z toho ven. na trhu momentalne neni auto, ktere by me realne oslovovalo. kdyby alespon u merglu slo vypinat ESP, pak bych uvazoval o C300, ale nejde. tak uvazovat nemuzu.
Já stále věřím, že F30 + N20 bude použitelná kombinace. Tedy použitelná pro měmerlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!