Fabia 1 combi 1.4 16V 74kw
Fabia 1 combi 1.4 16V 74kw
mám dotaz cuká svíti kontrolka motoru dle diagnostiky chudá směs na 4 válci třeba koupit zapalovací modul chci se zeptat jakou značku na autodílech je to uváděno jako nevratné zboží má někdo zkušenosti s tímto problémem ?dík moc předem za rady
Re: Fabia 1 combi 1.4 16V 74kw
jo cívka odchází celkem často, mě nedávno taky, ale obvykle to bývá náhle
konkrétně tenhle motor mívá poměrně často zásadnější problém, který se projevuje únikem oleje
konkrétně tenhle motor mívá poměrně často zásadnější problém, který se projevuje únikem oleje
mechanik doporučil a vyměnil všechny svíčky a vadný zapalovací modul po nastartovaní diag bez jediné chyby uvidíme na jak dlouho motor nemá zatím problém ještě že tak aspoň
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, po kolika km jsi měnil svíčky? mám 120 tis. tak už by bylo možná na čase
Hm, kdybys je vyměnil třeba v polovičním nájezdu, na palivu by se cena nejspíš už několikanásobně vrátila. Swift 1,3 po 70 000 km tak 3 deci dolů, nic jiného se na motoru nedělalo než výměna svíček za identické NGK Iridium jako měl z výroby.
Takže ses odkládáním servisu dost možná prošetřil ke ztrátě.
Takže ses odkládáním servisu dost možná prošetřil ke ztrátě.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
no po kolika km těžko říct ten vůz je z áček svíčky podle mechanika byly ty nejlevnější prý koupil střední cestu NGk nebo tak nějak asi za 650kča jede bez problému zatím