Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Anóó, všude, všude.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
já se vyjadřoval k těm Potůčkámctrl_j píše:To si mozna pletes to umisteni. Tohle nema byt na hlavnim tahu I/53, ale II/396.rhinos píše:třeba za ty prachy obratem postaví nadchod Vzhledem k znalosti místopisu víc nesmyslně umístěný přechod neznám.
Pokud se nepletu tak je to mimo obec a v podstatě na obchvatu města
Tady je popsano jak to funguje
Tady je taky jeden článeček...no tam se nikdy pomalu nejezdilo páč výpadovka...co na to říct.
Každý rozumný chodec si dá pozor a řidič který neumí bezpečně přejet křižovatku tak za volant prostě nepatří
http://www.jalovec.cz/radar-v-potuckach ... d-128-kmh/
Citroen C4 GP
Jsem ten článek s actibumpem včera nahodil na jistou facebookovou skupinu. V komentářích se velmi aktivně vyjadřoval pan Čada, plácal tam něco o pirátech, bezpečnosti, že je to hrozně super, vytahoval si odněkud z prdele grafy, na kterých demonstroval jak to funguje a blablablabla. Předpokládám, že má s tou zakázkou něco společného, asi obchodní zastoupení. Jsem mu hezky od plic (klávesnice) vysvětlil, co si o tom myslím a dostal dostal ban na 3 dny za "urážky členů komunity Facebooku". Nepříjemné
E: Rychlé ověření infa. Ten chlap to fakt prodává:
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-f ... typ=PLATNY
E: Rychlé ověření infa. Ten chlap to fakt prodává:
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-f ... typ=PLATNY
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Už jenom jméno zřejmě jeho ženy - Dominka Čada..
Pán si mě zablokoval
K tématu:
Na D8 ve směru na Prahu, už kousek před ní, ten radar tam fakt měří 130km/h? Genovo i Waze mlčelo.
Jinak Genovo reaguje prakticky pouze na radary, které u sebe na Waze nemají červený puntík v pravém horním rohu. To znamená, že co má puntík je vypnuté?
K tématu:
Na D8 ve směru na Prahu, už kousek před ní, ten radar tam fakt měří 130km/h? Genovo i Waze mlčelo.
Jinak Genovo reaguje prakticky pouze na radary, které u sebe na Waze nemají červený puntík v pravém horním rohu. To znamená, že co má puntík je vypnuté?
Mně se ohledně zpomalování líbil nápad spících policajtů s nenewtonovskou tekutinou. Když přes to člověk přejede pomalu, tak nemá problém, ale když na to vlítne, tak si hupne. Rozhodně lepší než tahleta věc.
Jsou to primárně průjezdový váhy, který taky dokáží měřit rychlost. Ale nic z toho není zpoplatněné.Stepan píše: Na D8 ve směru na Prahu, už kousek před ní, ten radar tam fakt měří 130km/h? Genovo i Waze mlčelo.
Bílý křížek "x" v červeném kruhu a znamená to "falešná rychlostní kamera". Je to v místech, kde uživatelé hlásí radar, ale zařízení není určené k represi.Stepan píše: Jinak Genovo reaguje prakticky pouze na radary, které u sebe na Waze nemají červený puntík v pravém horním rohu. To znamená, že co má puntík je vypnuté?
Provedu sebereflexi a přiznám, že jsem o tom nevěděl a poctivě dobržďoval. Celou dobu, co mám řidičák. Ups
Zajímalo by mě, jak je to pravdivé? Třeba - sjezd z d1 na jižní spojku (radar on), v opačném směru ze spojky na d1 (výpalné off).