mattonecz píše:...a kdyz umis radit...
Nemam problem s radenim, 20 kvaltov armadnej 8x8 som aj bez papierov radil hladko aj s medziplynom. Ked ale mienim kupi nove auto, tak chcem, aby sa ovladalo najmenej tak dobre, ako predosle.
mattonecz píše:...to jede fakt bezproblemove.
Ani nahodou. Skus ist po kopcovitej a zatackovitej okreske, kde je povolena 90tka. Napr. taky Buchlov. Bud pojdes trojkou a 3500 otackami (lebo to dlhu stvorku neutiahne), alebo v domneni, ze ides "sportovo", zaradis 100x na 5 kilometroch
Osobne mam radsej ruku na kolene spolujazdkyne, ako na saltpake
Specialne jedna otazka specialne pre Teba :
Siel si s tou Mazdou 3 88kW aj mimo mesta v kopcoch ? Ked ano - s cim sa Ti ide prijemnejsie - s Mazdou alebo Tvojou Astrou ? Mne s Astrou (chcel som kupit K-cko 110 kW, po precitani fora o trhani motora som si ten nakup rozmyslel) a stale jazdim s "legendarnym 2.5T"...
Nehodnotim auta podla vysledkov sprintu 0-100, to prenecham pubertiakom, ktori si na kazdej krizovatke porovnavaju svoje ega. Z toho som uz davno vyrastol. Hoci ukazat chrbat cmudiacej Octe nie je nikdy na zahodenie, z casu na cas sa necham vyprovokovat. Zaujimaju ma ine vlastnosti - napr. prave frekvencia radenia. Cim menej, tym lepsie.