Nová Insignia (benzín nebo diesel)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová Insignia (benzín nebo diesel)
...na tom malém náhledu to vypadá jako Magda6
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Ja som myslel tým zvýšením a oplastovaním že ju skazilictrl_j píše:No vidis, ja to mam presne naopak. Soucasna s ostrejsimi rysy je povedenejsi.
Toyota GR86 MT
Vždyť Country Tourer byl i v první generaci. Kdo chce nízký a bez plastů, koupí si Sports Tourer.greg píše:Ja som myslel tým zvýšením a oplastovaním že ju skazilictrl_j píše:No vidis, ja to mam presne naopak. Soucasna s ostrejsimi rysy je povedenejsi.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Tak po 2 dnech testování a najetí něco kolem 600 km s 1.5T jsem se rozhodl, že pro mne bude tato motorizace nejlepší variantou (testoval jsem i 2.0 diesel, ale na můj styl jízdy žádný rozdíl). Nakonec jde o verzi Innovation s Snadným řízením 1, Zimní sadou, Parkovací kamerou a navigací v obyč. červené barvě a dalšíma už vesměs nesmyslama. Auto jsem objednal nakonec už koncem listopadu a na konci ledna tu mou krásku dovezou. Konečná suma se ustálila kolem 620k a s limitem financí do 650k jsem nadmíru spokojen. Narozdíl od Shreka to nemám na firmu
takže si vystačím i s touto výbavou, ale tu tvou ti určitě závidím
mít na víc tak ji ladím obdobně jak ty ![Peace sign :ympeace:](./images/smilies/67.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Peace sign :ympeace:](./images/smilies/67.gif)
Tak já to mám na firmu, ale na svoji a na sebe. Sám si vařím, sám si peru.
Jinak paní říkala cosi o březnu do výroby u toho mého.
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Tak ať pak slouží a napiš časem (klidně jen SZ) s čím máš třeba problémy a nebo naopak radosti. A to s tou firmou bylo jen z důvodu tý fleet slevy
to je prostě randál ![Attention! :-!](./images/smilies/115.gif)
![Attention! :-!](./images/smilies/115.gif)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
No to jo, ten Artík co se pustí hned potom je teda rozdíl, při 75 na 19" a už to je rozevlátý.
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Insignia 83kmh, Porsche 911T 82kmh, BMW 5 tusim 79 ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Jaky vykon 1.5T? Skoda, ze do toho nedavaj 1.6T 147kw z Astry to by mi prislo idealni.Rtep2007 píše:Tak po 2 dnech testování a najetí něco kolem 600 km s 1.5T jsem se rozhodl, že pro mne bude tato motorizace nejlepší variantou (testoval jsem i 2.0 diesel, ale na můj styl jízdy žádný rozdíl). Nakonec jde o verzi Innovation s Snadným řízením 1, Zimní sadou, Parkovací kamerou a navigací v obyč. červené barvě a dalšíma už vesměs nesmyslama. Auto jsem objednal nakonec už koncem listopadu a na konci ledna tu mou krásku dovezou. Konečná suma se ustálila kolem 620k a s limitem financí do 650k jsem nadmíru spokojen. Narozdíl od Shreka to nemám na firmutakže si vystačím i s touto výbavou, ale tu tvou ti určitě závidím
mít na víc tak ji ladím obdobně jak ty
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex