Politický koutek
Re: Politický koutek
Kohovolit.eu je nechutne zavadejici, mne vysel Topolanek az jako treti.
Taky volim jedničku, ale asi spis z nostalgie. Topola ze současnosti moc neznam, naposledy jsem se s nim bavil na konferenci pro USTR a to uz je drahno let. Tenkrat tam neco slibil a to neco splnil. Takze za me jako jo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já rád čzu jeho komentáře, ve kterých je velmi trefný. Resp. četl jsem je i před jeho kandidaturou...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Podle mě Mlha kandiduje uz jen fakt proto, aby mel prezidentskej funus a nemel pohreb jak “obycejnej” clovek.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jako hudebníkovi je mi bližší textař,ale s kalkulačkou mi vyšel taky Topol,ten mi někdy v minulosti srral svým chováním,ale je fakt nejčitelnější .
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Mlha nekandiduje. Kandiduji Mynar s Nejedlym a on tam dal marketingove jen svuj ksicht.northwind píše:Podle mě Mlha kandiduje uz jen fakt proto, aby mel prezidentskej funus a nemel pohreb jak “obycejnej” clovek.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
V tom případě by mu měli darovat každej jednu ledvinu a játro, protože četnost jeho návšťev na dialíze je na pováženouctrl_j píše:Mlha nekandiduje. Kandiduji Mynar s Nejedlym a on tam dal marketingove jen svuj ksicht.northwind píše:Podle mě Mlha kandiduje uz jen fakt proto, aby mel prezidentskej funus a nemel pohreb jak “obycejnej” clovek.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a ještě kandiduje Ovečka. To je snad pro mne ještě nepřijatelnější než ten geront, který je věčně nalitej a je mu v podstatě jedno, co dělá ta banda zmrdů kolem něj.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V prvním dávám Hynka, má blízko ke qérům.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- GeneHawkins
- Letec
Bral by jako prohru, že by - na rozdíl od Havla a Klause - neobhájil. Chce za každou cenu obhájit, zbytek je mu u prdele.northwind píše:Podle mě Mlha kandiduje uz jen fakt proto, aby mel prezidentskej funus a nemel pohreb jak “obycejnej” clovek.
Doufám, že neobhájí.