Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
driver
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od driver »

Ale každý nepotřebuje vše, akorát je škoda jezdit šnekem když už můžeš mít něco lepšího.
Ty rychlá auta mají výhodu, že mají lepší chlazení, lepší brzdy, lepší převodovky, kola, nehřeje se olej jen polechtáš plyn a všechno Ti to dýl vydrží.
Užijte si rychlost legálně, dokud to jde
Na stará kolena na to budeme vzpomínat a nikdo tomu nebude věřit jako teď nikdo nevěří, že tady kdysi taky nebyla rychlost na dálnici omezená...
https://youtu.be/5hcpzEHiHcg

Já rychlost miluju a i při 250 se cítím bezpečněji, než někdy v městě, kde nejedu 50 protože čekám, kde mi kdo skočí pod kola a všichni mě předjíždí, zřejmě mají lepší reakce :)
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

řidičBOB píše:Na našich dálnicích se sotva nechá jet víc než 160kmh. To je člověk furt na brzdě, protože národním sportem je, nacpat se do levého, čím rychleji přibližující světla v zrcátku vidím.
Taky poslední dobou na dálnici pozoruju, že čím rychleji se blížím k více autům jedoucím za sebou v pravém, tím dříve to poslední skočí předemne do levého. Aspoň je pak vpravo dost prostoru na plán B...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Najviac ma bavia typy ktore v lavotocivej zakrute prejdu do laveho pruhu...aby to zrezal... ~x(
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

řidičBOB píše:250+ je fajn. Prakticky ale k ničemu. Na našich dálnicích se sotva nechá jet víc než 160kmh. To je člověk furt na brzdě, protože národním sportem je, nacpat se do levého, čím rychleji přibližující světla v zrcátku vidím. Jedině, kde se dá jet přes 200 dlouho, je D2 od hranice až skoro po Bratislavu.
A ani v D už to není, co bývalo. Kolikrát x desítek km všechny pruhy cca 100. A když na skopčáka zatroubíš, tak na tebe zavolá Polizei.
Hodně záleží kde jezdíš. Já když pominu ranní/odpolední špičku a Prahu a "blízké" okolí, tak 180+ nemívám problém skoro nikde.
Tím nemyslím, že jedu hodinu 180+ na tempomat, ale s občasným přibržděním to jde vcelku hladce.
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jezdím hlavně D1/D5/D10.... A tam je občas brzda tedy skoro furt na brzdě...ve všední dny mezi 7-19hod. Jako dá se, neříkám že ne, ale člověk za chvíli začne litovat brzdy i své duševní zdraví a raději nastavím tempomat na 150 - to nemusím koukat, zda mne nestíhá nějaké civilní vozidlo PČR a jedu reltuvně i plynule.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

150taho je v pripade namerania v pohode?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ano
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zalezi, komu to kolik pro tacho 150 jede. jedno z aut mi jede +- km a tam 150 uplne v poho nebylo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

a smiem vediet ako to?

pri 150 je odchylka tahometru na mojom aute(touran) 7kmh
pokuta je od 6kmh nad limit
odchylka radaru je 3%

cize realne idem 143
po odcitani odchylky 139

co je prekrocenie o 9kmh - pokuta 10-30 €
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Tak, že většinou normální benga na tebe ještě serou, ale spolíhat se na to taky úplně nejde, můžeš trefít na aktivistu a platíš.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět