Lyžárna
Re: Lyžárna
Na jihu konečně taky pořádně napadlo..zase to nikdo nečekal
Letos se chystám do Val Gardeny, tam snad sníh nezklame
Letos se chystám do Val Gardeny, tam snad sníh nezklame
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že v příštím týdnu nějak v CZ vyjedu...jen tak na otočku... Ale mám o ten sněh strach
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kopíruju z OF.cz
pavproch píše:Takže asi takle: od minulé neděle cosyk přibylo, ale dole už je obleva, tak to sou sračky
Neska podstupňama k soše a pak velké sjezdovka (celá) a zase nahoru k soše a dolů až k autu okolo skaličeny a pak po těch nováých cestách (se setupem s prknama v ruce asi 50 výškových svahem 45st plným nezapadaného bovdela)
dole je 3-5 cm zmrzlého tajícího bo nad nulou
nad 800mnm je 5-10 cm nového na starém zmzlém, nahoře asi mínus tři, skoro bezvětřo a jinovatka
ten sních je ale NElyžovatelný, bo katastrofální krusta a řeže sa to jaxfiň (na velké sjezdovce sem sice několik mnoho obloučků krouhnul ale neměl sem z teho vůbec dobrý pocit, asitk 100x sem si myslel že užuž lehnu....) možná by to chtělo dlouhé široké lyže s velkým floatem, na kameňačkách (175cm/80mm pod botou) se to řezalo a tahalo za nohy
a tím sem zistil, co ty moje doyebaný kulena nerady - dlouhodobé (několik km do dálky/asi 3-400 výškových) plužení v kousavém bordelu přes šutry .... obě kulena na ňa hlasitě řvaly, že se jim to SILNĚ nelíbí.... :mrgreen:
Zítra má být až plus vosum a scat, takže to fšecko pude do kosočverce.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já byl u sochy taky a si v 10 (podruhé - po výstupu sjezdovkou)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pozdrav nejen pro PP z Rudolfshutte, 2315mnm:
Mimo sjezdovky je tady prašanu místy opravdu až po k0k0t.
Skialpové to drtí od spodní stanice cca 1500 mnm vetšinou k chatě nebo až pod Medelzkopf. Těch je ale jen pár. Mají můj velký obdiv.
Mimo sjezdovky je tady prašanu místy opravdu až po k0k0t.
Skialpové to drtí od spodní stanice cca 1500 mnm vetšinou k chatě nebo až pod Medelzkopf. Těch je ale jen pár. Mají můj velký obdiv.
Znám to tam dobře v létě, v zimě taky krása
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vidím, že už si udělat kameňačky z nějakých Scottu
Jinak já včera byl k večeru na klasiku ze zlatníku a bylo to dobré. Dole to bylo jako na jaře, ale od 800mnm se to dalo považovat za zimu
Vtom údolí se sníh dost drží, ale dneska už to bude asi horší.
Jinak já včera byl k večeru na klasiku ze zlatníku a bylo to dobré. Dole to bylo jako na jaře, ale od 800mnm se to dalo považovat za zimu
Vtom údolí se sníh dost drží, ale dneska už to bude asi horší.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko